Falling in love!!

Idag kändes det som sommar, solen stekte och vi har ätit årets första mjukglass, middag i solen och somrigt linne :) Har även hunnit med att rida mina två ponnysar, varit på en springtur i 45 min och nu har jag just avklarat 15 minuters hopprep. Ställde äggklockan på 15 min, hade ingen aning om vad jag skulle orka. Men nu gav jag mig fan på att jag skulle hålla på tills den skulle ringa, vilket jag också klarade. Duktig tjej! Annars har det inte hänt så mycket. Har ingen som helst energi kvar och min hals bränner, är varm och snurrig.. Jaja, det går nog över! Nu ska jag göra situps och pilates, duscha och sen sova. Hejråå


Life is too short to wasted, take risks, even if you change them back!


He's got something special.

Vaknade runt 11 idag, så har hunnit rida hästarna och städat här hemma. Vid 2 for jag till byn och mötte upp Elin, fikade med henne och pratade en hel del! Sen följde jag Anton och Andreas till kyrkogården en snabbis och efter det for jag hem. Ikväll är vi bjudna på fika hos Linda, så där lär jag nog befinna mig resten av kvällen :) JAG ÄLSKAR MITT LIV!!


Baby, I can't live without you.

For till stan runt 2 idag och blev där lite längre än vad vi tänkt, iallafall vad jag tänkt.. fick med mig underkläder, en väska, en tröja och en eyeliner hem. och eftersom att vädret var hur bra som helst när vi kom hem så grillade vi ute, sen har vi myst på här hemma resten av kvällen. Just nu sitter jag i min ensamhet och dunkar musik medans jag försöker städa och plocka ihop alla grejor som ligger utslägt över golvet..



allt för mig. puss


Känns bra just nu, mitt liv har nått ljuset.



-

Känner på mig att denna sommar kommer bli mer än bäst, vill ha sommar NUNUNU. Hur som helst, i onsdags sov jag på byn och sen igår for vi till Nystrand och åt middag. Idag hade jag tänkt hinna till stan en snabbis, sen ikväll är planerna att vi ska grilla!


Love is so beautiful.

Allt känns så rätt, jag älskar dig!!


Ett leende betyder inte alltid att man är glad, utan stark nog att le efter all skit man gått igenom.


Summer feeling




-

Går ut i det fina vädret och hoppas på en någolunda bränna. Älskar livet!!

Thats what you are.

13 mil kvar innan jag befinner mig på klubben. Jag är så himla taggad inför imorgon och ponnysarna verkar vara minst lika taggade! Helgen kommer bli hur bra som helst eftersom att jag kommer spendera den på ett underbart sätt, med folk jag tycker så mycket om! Jag älskar livet, hur tungt det än är.


Längtar efter något som kan rädda mig.

När vi låtsas på riktigt, tror du någon kan se vad vi gör, och förstå vad vi menar? Längtar efter något som kan rädda mig.


Can't keep my eyes out of you.

Ikväll har vi ätit middag på byn hos några fina, sen har jag packat in det sista i hästbussen. Imorgon drar vi söderut för en hel helg med tävling och massa utekvällar, så himla taggad!!


Mina tårar faller för min saknad är så stark.


Ibland önskar jag att vi aldrig träffats.

Nu är vi äntligen på väg hem från stan! Ikväll är det hoppträning för Robban som gäller och båda mina ponnysar får följa med :) livet leker.


Every day is the first day of your life


-
Jag tror att många människor gör misstaget att tro att saker och ting kommer bli perfekta en dag, och att de kämpar för hårt för att nå det. Vad är det perfekta livet egentligen? Kämpa istället för att ta dig igenom dagen, att vakna imorgon och inse att det är en ny dag och att du har resten av ditt liv framför dig är mer värt än något annat. Det handlar inte alltid om att komma över saker helt och hållet, utan mer att ta sig igenom dem med livet i behåll. Det är styrka.

Just you and me, now and forever.

Uppdateringen har varit sämst och kommer nog vara det ett tag framöver. Då vet ni!


RSS 2.0