Apr. 28, 2013

Även idag har vi hunnit stöda en hel del. Krattat, spolat av altanen, fixat ute i badrummet och plockat fram sommarmöbler. Skönt att ha det bortgjort!! Ikväll gjorde vi egna hamburgare också myste vi ute på altanen. Hann även förbi och kika på lillasyster som hoppa för Robban:) Jag sluta ut att hoppa eftersom att det är Micke kurs nästa helg och tävling helgen efter det.

Just nu är jag så himla less skolan. Ännu värre att vi har nationella imorgon och biologi prov på tisdag.. Tur att jag har planerat Valborg i minsta detalj, längtar!!


Apr. 27, 2013

Idag har jag hunnit städa här hemma, städat hundburen och ridit hästarna. Satte upp en superbra övning på ridbanan som vi tränade, så skönt att all snö är borta!! Ikväll har jag gått runt i löpartights, min myströja, vita converse och min haglöfs jacka. Vi har varit en sväng och handla och sen ätit godmiddag:) nu ska vi lägga oss framför en film och sen försöka sova.


Apr. 26, 2013

En supergod middag och en lång promenad har vi hunnit med ikväll. Nu har vi myst ner oss på golvet för att se film. Älskar fredagar!!


Friday

Gick ut till stallet tolv och nu har jag precis ridit den sista hästen för dagen. Ikväll är jag bjuden på middag i byn, filé marinerat i lingon och potatis till. Mums!! Imorgon kommer Wilma och sover här, sen på söndag är det Robban träning. Behövde en lugn helg så det passa perfekt:) jag har även tidigare i veckan fått veta att jag klara nationella i engelska, så jävla skönt.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen invänta hajn, ha en bra fredag vänner:)


Nytt


Apr. 23, 2013

Igår fick Alice skritta ut en lång sväng i skogen. Efter 80 mil i bussen var det behövligt för henne. Kurre fick ett dressyrpass, red i D1an, världens skönaste sadel!! Efter stallet var klart for jag och sov på byn. Blev en riktig myskväll för våran del:)

Ikväll får Alice gå ett dressyrpass eftersom att det är hoppträning imorgon. Tror även Kurre får gå ett dressyrpass med markarbetsövningar i.


Apr. 22, 2013

Idag starta jag bara 1,10. Banan var tekniskt svår och det var hela tiden massor att tänka på, svängde man lite för tidigt eller lite för sent så stanna hästarna. Trots det fick vi bara två rivningar och Alice överhoppade på varenda hinder:) bra med tanke på vad som hände igår. Sen var det ju även andra elitomgången och Piteå kom på en andra plats!!! Var hur nervös som helst.. Nu blir det extra fokus på kombinationer och sen laddar vi om för Vännäs. Tredje och sista elitomgången:)


Resultat.

Då var första tävlingsdagen här i Bollnäs avklarad. I 1m kändes hon pigg och jag hade ingen bra känsla alls. Så sista hindret i omhoppningen, en två kombination, kom vi nära in och hon räckte inte till ut så vi rev. Tog iallafall nya tag och hade en helt fantastisk häst på framhoppningen till 1,10, högt över hindren och en riktigt bra känsla:) inne på banan var hon lika fin men näst sista hindret, också en kombination. Kom vi nära in och Alice försökte ta ett extra språng men snubbla över bommen, så vi krascha totalt. Hjälmen gick sönder och mina revben gör riktigt, riktigt ont. Annars klara jag mig bra:) imorgon rider jag bara 1,10. Har dock bara tänkt hoppa några hinder och sen utgå, eftersom att jag fortfarande har ont också känns det onödigt att "pressa" henne efter kraschen.

Ikväll har vi varit på ryttarfest. God mat, tävlingar och massa prat med tjejerna. En bra kväll med andra ord:) Elitomgång imorgon, spännande!!


Apr. 19, 2013

Blev en riktigt lugn torsdag för min del. Gjorde bort ett nationellt prov, luncha med Jossan och blev bjuden på fika:) har även ridit hästarna, städat, packat inför imorgon, sagt hejdå till anton och kollat på ett hus. Nu ska jag bara duscha och packa det sista innan jag kryper ner i sängen, sov gott vänner. (Inlägget skulle publicerats igår)


Apr. 18, 2013

Idag är det torsdag, vilket betyder att jag tar helg om några få timmar. Tidigt imorgon rullar vi mot Bollnäs och tävling:) Startar 1m och 1,10 lördag, nollar jag 1,10 så startar jag bara 1,20 söndag. Annars startar jag 1m och 1,10. Igår träna vi för Linda i Piteå. Målet med träningen var att hästarna skulle hoppa med styrka och inte med fart, men också att dom skulle få höjd i språnget. Avslutade med en linje med 5 galoppsprång, oxern ut låg på 1,30 ungefär. Alice var stel i början men super resten av passet:) känns bra inför helgen!!

Hann även vara med Ellen ett tag igår, som jag saknat den tjejen. Idag ska jag packa, städa, vara med Anton och göra en tidig kväll. Känns som om det kommer bli en bra dag:)


Apr. 16, 2013

Idag har jag avklarat ännu två nationella prov, så nu kan jag stryka dom från den långa listan. Har även hunnit vara med Anton och varit en sväng till Korsträsk:) Alice skötte sig också helt fantastiskt idag, trots att hon fick vila igår. Red dressyr till största delen av passet, men hon fick även skritt hoppa. En superbra övning för att få hästarna att få mer höjd i sprången!! Ikväll har jag klickat iväg några beställningar, myst med valparna och bakat tårta.

Var längesen jag la mig före elva. Så nu ska vi krypa ner i sängen, puss


Apr. 15, 2013

Just nu vill jag bara att det ska bli imorgon. Dagen blev varken som jag trodde eller ville.. Tårar, ångest, stress och tusen tankar. Jag har iallafall fått träffa fina Anton, pussat på hästarna och firat min älskade mamma. Något positivt iallafall. Ibland känner jag mig så jävla misslyckad också trycker jag ner mig själv, vilket gör det ännu värre. Idag har varit en sån dag, jag har känt mig dålig på alla sätt och vis. Jag skäms över mig själv. Alla har dåliga dagar och idag var det min tur. Antar att livet fortsätter ändå:)

Blev ett konstigt inlägg men känner att jag inte orkar nånting just nu. Lägger mig i en nybäddad säng och försöker sova istället, puss


You are the sunshine that makes my day.

I fredags for jag till Piteå vid tolv, hämta lite grejer och sen satte jag mig på bussen mot Luleå. Shoppa, fika med samme och hängde på systers jobb:) på kvällen köpte vi pizza och åt i lägenheten, myys. Igår var Lisa, Greta och Maja här. Så hängde med dom i stort sett hela dagen:) på kvällen blev det lite festligheter för min del, trots att många festa lite för hårt så blev det en lyckad kväll!!

Idag ska jag ut på en promenad och njuta av det fina vädret, rida hästarna och plugga lite. Ett bra avslut på helgen:)


Life is good

Alltså jag måste bara säga, fyfan vad livet är bra!! Det är snart tävling med laget, snart första maj (älskar den högtiden), men framförallt, snart sommarlov. Mindre än två månader kvar?! Tiden bara springer iväg. Sen har jag även världens bästa familj och vänner. Har värsta lyckoruset i mig just nu:)


Monday

Åh guuuuud vad jag är trött idag, klev upp halv sju och det känns fortfarande som om jag halvsover. I veckan har jag, eller vi rättare sagt, åkt på en riktig förkylning. Så idag sitter vi bänkade i soffan framför en film:) igår var vi ute med skotrarna, for en sväng förbi åkermark. Skönt att solen har tittat fram så mycket under ledigheten!!

Nu ska vi laga middag och sen fortsätta lata oss, puss (inlägget skulle publicerats igår)


-

Mina bästa tjejer. Nu laddar vi om för Bollnäs om 17 dagar. Längtar!!! (Bild lånad av Maja).


Apr. 02, 2013

Vilken helg det har varit. Bra väder, hotell mys, god mat, bästa tjejerna och bra resultat på tävlingsbanan:) igår blev vi felfri i 1m och placerad som fyra av 50. Red även 1,10 med ett ner och slutade som åtta av 25. Våran första nationella tävling dessutom. Så jag är riktigt, riktigt nöjd!!

Vi hann även in på Ikea och jag köpte en tv bänk och en lampa, äntligen behöver jag inte ha tvn på golvet, hehe. Imorgon ska vi ut och köra skoter, grilla och bara njuta av lovet. Blir perfekt. Nu ska jag ut och promenera med ponnysarna, puss


RSS 2.0