DET FINNS EN ANNAN SIDA, DET FINNS NÅNTING JAG ALDRIG SER

Igår bjöds det på plankstek i Nystrand, min favvo mat, mums. Såg film resten av kvällen och tror vi somnade runt 10 om jag inte minns helt fel. Idag har jag och syster ridit och mockat tillsammans, sen rev vi även vinterhagen. Skönt att få det gjort!! Vid tre for vi vidare mot Luleå, köpte ett linne och sen hälsade vi på mormor. Hade tänkt fara ut och springa, men var hemma så sent och det var så himla mörkt ute. Så istället gör jag mina övningar också springer jag längre imorgon istället:) Nu ska jag fortsätta dricka min proteindryck, puss lovers.

IT'S NEVER GETS EASIER, YOU JUST GET BETTER

Imorse vakna jag 15 minuter innan bussen kom. Hatar när det blir stressigt, men jag hann. Hade fyra lektioner sen tog jag bussen till pitestad. Hängde runt med Ellen resten av dagen och fick även hem lite nytt till garderoben. Köpte även Taylor Swifts nya parfym och den luktar så himla gott, love it!! Har även träffat min bästa som jag inte varit med på veckor, otroligt hur man kan sakna en persom så mycket. Helt sjukt. Hur som helst, kom hem till byn hyfsat tidigt och gick direkt till läggan, var där ett tag och sen for jag till Nystrand. Sitter helt själv i huset och hoppas på att nån kommer hem snart, finns inget värre än att vara hemma själv när det är mörkt ute.. haha. Nu ska slänga ihop lite middag, puss på er. Juste, har glömt och berätta att jag fått en ny dator. Fick den av mamma och pappa när jag fyllde år, men det tog ett tag innan den var klar. Älskar den. (inlägget skulle publicerat igår)

IT'S NEVER GETS EASIER, YOU YU

Imorse vakna jag 15 minuter innan bussen kom. Hatar när det blir stressigt, men jag hann. Hade fyra lektioner sen tog jag bussen till pitestad. Hängde runt med Ellen resten av dagen och fick även hem lite nytt till garderoben. Köpte även Taylor Swifts nya parfym och den luktar så himla gott, love it!! Har även träffat min bästa som jag inte varit med på veckor, otroligt hur man kan sakna en persom så mycket. Helt sjukt. Hur som helst, kom hem till byn hyfsat tidigt och gick direkt till läggan, var där ett tag och sen for jag till Nystrand. Sitter helt själv i huset och hoppas på att nån kommer hem snart, finns inget värre än att vara hemma själv när det är mörkt ute.. haha. Nu ska slänga ihop lite middag, puss på er. Juste, har glömt och berätta att jag fått en ny dator. Fick den av mamma och pappa när jag fyllde år, men det tog ett tag innan den var klar. Älskar den.

TRYING TO TELL YOU NO, BUT MY HEART KEEPS TELLEING YOU YES

Sitter just nu i läggan och försöker få lite plugg avklarat. Går icket bra. Tankarna flyger bara iväg på annat ju. Men ska försöka ta mig i kragen på riktigt innan jag måste iväg till bussen. Dagen har i alla fall varit rätt lugn och det bästa, imorgon är det helg. Underbart. (eftersom att jag inte bloggar från min egna dator så har jag inga bilder, men ikväll eller imorgon kommer det upp ett inlägg med massa bilder, i promise you).

IF YOU REALLY WANT SOMETHING, YOU FIND A WAY

Hade en ovanligt bra känsla inom mig imorse när jag vaknade. Ni vet en sån där känsla som man knappt vet varför den finns där. Den bara är. Dagen rullade på ovanligt snabbt och trots att det är den tyngsta dagen i veckan, skolmässigt, så känner jag mig utvilad och superglad! Nu ska jag kirra lite käk och sen iväg till Piteå för träning. sweet

Lovely life.

Jag är verkligen kass på att uppdatera er, lovar hela tiden men sviker er lika fort.. ska verkligen försöka bli bättre!! Idag är jag ett år äldre och hur glad som helst:) slutade halv tolv, gick till byn för att luncha med Cajsa, sen träffade jag Adam och efter det plockade pappa upp mig. Nu är jag hemma och har precis dammsugit huset, skurat och tänt ljus. Vid 3 skulle farmor och farfar kika förbi och sen nån gång kommer Emil och Erik. Vid sju lastat vi hästarna och åker vidare mot Piteå, sen inatt nån gång kommer Emmeli och Nils. Bra dag med andra ord:) Imorgon är det DM kval och på söndag är det final. Nu kör vi!! Nu knackar det på dörren, hejsvejs!


RSS 2.0