Älskade tisdag

Jag slutade jobbet 18.00 idag och sen dess har vi städat och fixat i lägenheten. Nu har vi just duschat och lagt oss i sängen. Avslutar denna tisdag på bästa sätt, med tända ljus och film!!


Resultat från helgen

Vi har haft en fantastisk helg i Umeå. Underbart sällskap, mysiga middagar och efterlängtade kramar av saknade vänner.

I 1m dubbelnolla vi och hamna precis utanför placering. Alice var lite av och på så jag fick rida som en galning, hehe:) i 1,10 blev vi dubbelnolla och kom tvåa. En hundradel ifrån vinst, typiskt.. Men jag är verkligen supernöjd!! Nu laddar vi om för Sundsvall om en månad. Så himla roligt vi ska ha. Hotell och mina vänner, kan inte bli bättre:)

Nu ska vi sova eftersom att jag jobbar imorgon, puss


Tuesday

Idag blev det ett härligt trim-pass i skogen. Så otroligt bra pass och perfekt snö!! Väldigt djup snö så hästarna fick verkligen jobba, så det kändes bra att få upp lite flås. Vi började att skritta i djupsnön upp och ner, för att sedan köra kort galopp. Avslutade gjorde vi längre upp på en volt:)

Ikväll har vi varit hos farmor och farfar och ätit middag. Nu har jag precis kommit till lägenheten och snart ska vi mysa ner oss i soffan framför en film, puss fellas


-

Försöker hitta motivation av både bilder, texter och låtar. Dagar som dessa borde inte få finnas.


Only know you love her when you let her go.

Imorse kände jag mig inte alls pigg, min hals hade gett upp och sen hade jag feber också. Så jag stanna hemma. Har inte fått i mig något idag förutom två klunkar vatten. Usch så jobbigt!! Fick iallafall turen att få ha hand om lillan, tur det:) ikväll ska lillasyster fara ut i skogen och skritta Alice så hon får röra på sig. Både torsdag och fredag förra veckan fick hon vila eftersom att alla fyra hästarna blev vaccinerade. Så i lördags och igår har det blivit långa men lugna pass. Bra med lite vila innan helgens tävlingar! Nu ska jag se lite oth, puss


Breakfast


I kärlek och hat, fiende och kamrat.

Redan lördag, vars tog tiden vägen? Skönt med lite ledighet iallafall:) igår var vi hemma och myste på hela kvällen och idag ska jag och mina flickor till Moa på trerätters. Kommer bli en riktigt bra kväll känner jag på mig!! Imorse for jag ut och skritta hästarna och nu har jag precis duschat.

Nästa helg är det första tävlingen för 2013 i Umeå och självklart ska vi dit. Rider bara söndag eftersom att det endast fanns uteboxar kvar och är ju så jäkla kallt den hår tiden på året. Får se om jag startar både L:B och L:A, annars startar jag bara L:A. Blir nog bra vilket som. Är så himla taggad:)

Nu ska jag snöra ihop efterrätten till ikväll, puss


Kärleken finns där en gång, bygg något vackert eller krossa allt

Har precis sett en film och kan lova att det kom en hel del tårar, storgrät i slutet typ. Nu ska jag stänga igen locket på datorn och sen sova. Längesen jag la mig i sängen före nio:) hur skönt som helst ju!! Återkommer när jag har något vettigt att skriva, puss lovers


Micke kurs

I fredags och igår var det Micke kurs i Piteå. I fredags hoppade vi lite större språng så att hästarna skulle hoppa upp sig och vara fina tills på igår då vi skulle hoppa bana. Alice var hur fin som helst, från början till slutet!! Igår bad Micke alla att komma i tävlingskläder och fixade hästar, sen hoppade vi höjden som elitomgångarna kommer gå i. Allting gick till som en tävling, vi hoppa fram några språng, sen hoppa alla grundomgången och omhoppning med tid. Var sjukt roligt och Alice var riktigt duktig:)


Vitchoklad pannacotta med passionsfrukt


Dressyrpass på ridbanan

Ikväll blev det två dressyrpass på ridbanan trots att jag egentligen borde plugga. Men mina hästar mår bäst av att gå varje dag och har dom en "vilodag" så skrittas dom ändå ut:) Alice var super och allt satt kvar från igår, så hon fick ett intensivt men kort pass eftersom att hon ska tränas i Piteå imorgon. Malou var väldigt spänd i höger varv, så henne red jag massa volter med och lät henne sträcka ut halsen och gå i låg form. Så i slutet blev hon mycket mer avslappnad och gick till och med att rida öppna och slutna utan att hon börja tjorva med huvudet. Tänk vilken skillnad det blivit på mina stjärnor!!


DU BLOMSTRAR I MINA DRÖMMAR


Dagens ridpass

Idag blev det ett dressyrpass här hemma på ridbanan. Vi gjorde öppna och slutna, sen försökte jag få henne att lossa i vänster varv utan att jag skulle behöva leda i varje steg. Och hon skötte sig toppen!! Hon fick ett helt annat steg och dom sista 10 minuterna kändes det som att rida på en storhäst, riktigt härlig känsla. Ville aldrig hoppa av... :)

Ikväll har vi varit hos syster som fyller hela 20 år :) grattis igen bästa du!!!


Robban träning

Ikväll har jag och Alice tränat för Robban. Måste börja och säga att jag är så himla stolt över min häst <3 vi hoppade en bana som gick över tio hinder och sen tränade vi linjer. I början var det väldigt lågt och Alice var både lydig och framåt och sprången blev super trots att det var så lågt. Sen höjde vi upp till 1,15 och hon var verkligen hur fin som helst!! Under hela träningen var hon 110 %. Typiskt att det blev slut ström i min telefon när vi höjde upp, annars hade ni fått se filmen:)

Tänk att för bara 6 månader sen stanna hon så fort jag gjorde en liten miss. Hon hade aldrig någon bra grundgalopp mot ett enda hinder och hon kröp ALLTID nära vartenda hinder. Idag hoppar vi banor på 1,20 utan problem och hon skulle aldrig någonsin stanna. Blir det ett dåligt läge så fixar hon det själv, vilket hon aldrig skulle gjort för ett halvår sen.

Att lita på sin häst är en viktig sak om man vill till de högre klasserna. Jag måste jobba på att kunna lita på henne till 110 %, jag vet att hon aldrig skulle stanna men ändå är det en liten del i mig som vill fega ur. Kan jag lita på henne så kommer vi kunna komma mycket längre. Sen att få henne mer lugn mot hindren är något som vi också behöver jobba på.

Jag är så himla glad över att det går så mycket framåt för oss. I åt ska vi prestera 1000 gånger bättre än förra året!! Världens bästa häst <3


RSS 2.0