JAG GENOM TIDERNA..

































































Blev inte riktigt rätt ordning, men något i den stilen är det. Tycker själv att jag förändrats sjukt jävla mycket, och det är jag mer än glad för!

DU ÄR VÄRD ALLT SOM LIVET KAN GE

Vaknade vid 6 imorse av att hela min kropp värkte, tror det kan bero på att jag knappt dricker eller äter något.. tog mig iallafall iväg till jobbet och där stannade jag till tre, var så jäkla yr att jag inte orkade stå ut en timma till. Väl hemma så duschade jag, fixa mig lite och sen vidare till byn för att umgås med Ellen och Sanna :) Blev dock så att Ellen for på Norrabyn och vi andra stannade kvar på byn. Såg lite fotboll och sen träffade jag även lite folk! Måste säga att jag älskar sånna dagar som idag, vädret har varit på topp och jag fick umgås med världens finaste vänner. Pussciao!


LOVELY

Ja, shit vad saker och ting kan ändras fort. Märkligt men sant! Nåja, dagen har bestått av jobb och lite senare så mötte jag upp Mattias och Johannes. Hände inte mycket för oss, utan cyklade runt på byn och pratade massa :) lovely.



Bjuder på en skabbig bild på mig just nu, nyduschad å allt! Pussciao.


MIDSOMMAR

Under midsommar befann jag mig på en ö någonsatanns utanför Jokkmokk eller nått sånt. Kvällen var otroligt rolig och händelserik näste jag säga! Ångrar inte en sekund att jag for dit :) sen idag så vaknade jag av att grabbarna höll en död råtta pga för mitt face och sa, "godmorgon erica, här har du din frukost". Dock så avbröts dom av att jag skrek, så jävla taskiga dom är! Nåväl, sen under dagen så gick vi för att fiska, och denna gång var det även jag som höll i fiskespöet. Efter 1 timma hade pojkarna fått varsin fisk och lite till, medans jag inte fått ett enda napp.. sen efter 3 timmar då jag kände mig sådär lagomt less så fick jag min första fisk, då var jag stolt ;) Sen gick vi vidare till stugan, grillade lite och packa ihop det sista och sen var det dags för hemfärd.. skulle lätt kunnat stanna kvar, hade det så bra där! Visar bilder senare :) Pussciao.

IF WE EVER MEET AGAIN.

Visar dagens outfit för dig innan jag drar vidare!





Pussciao.


<3

Du tog mitt hjärta och blev en del i mitt liv.
Den delen i mitt liv jag älskar mest av allt!


PLEASE, DONT LEAVE ME.

Jag beundrar er verkligen! Tog en titt i statistiken och fick en chock, har haft stora siffror på unika besökare än om jag nästan inte skrivit nått på länge. Himla kul måste jag säga :) Fortsätt så. Huvva, känner mig inte alls nå pigg. Huvudet dunkar, är jätte trött och är helt matt i kroppen ;/ har dock tagit en alvedon så de käns mycket bättre nu. Hoppas inte att jag åker på nån förkylning eller nått nu innan helgen, men nädå.. Peppar peppar ta i trä får man säga! Nog ska de här bli bra ;)

Nu blir det stallet, och sen packa! Pussciao.


NÄR JAG SER DIG STANNAR HELA VÄRLDEN

Min kväll har spenderats på byn här i Älvsbyn. For dit runt 5, var med massa folk och hade as kul. Bara dampade på och levde livet lixom :) Emil och Ralle kom även förbi med moppen, så pratade med dom ett tag och så. Sen for jag vidare till Jossan där syster hämtade mig.

Imorgon jobbar jag från 7 till 11, så jäkla skööönt. Sen drar jag från älvsbyn!



Ni är finast!
Pussciao.


JOBB, JOBB, JOBB

Nu har jag kommit hem från jobbet och ska ta mig en skön dusch! Hade även tänkt att sätta i lite silvershampo (stavning) i håret och hoppas på att det blir ljusare. Sen blir det nog att slå på nån film och sova, känns som om det var år sen eller nå.. regnet har öst ner hela dagen och jag börjar bli jäkligt less. Det blir svårare och svårare att ta sig fram till hyggena där vi jobbar, vägarna har svämmat över, osv.. känns inge vidare!

Måste även berätta att nästa söndag åker jag till Norge och sen vidare till Gotland! Kommer bli riktigt bra :)





Jag älskar er flickor!
Pussciao.

MOBILBLOGG

Just nu sitter jag i bilen påväg till Vännäs, känns helt ok att vi snart har en hästbuss! Hade även tänkt att våldgästa min kära ridlärare Emmeli :) tror det kommer bli riktigt bra. Kvällen igår bjöd på blandade kännslor, den började i älvsbyn och slutade i teuger. Så idag är jag otroligt trött och tagen! Med det sagt så säger jag hejdå :) Pussciao.

SVÅRT ATT GLÖMMA DIG NÄR DU ÄR DEN ENDA JAG TÄNKER PÅ

Dagen började bra, vekligen. Men efter två timmars jobb var jag så otroligt jävla less, stod och yrade tills jag föll ihop. Det var så tungt, fyfan alltså! Konstigt nog så svimmade jag inte av, det förvånade mig. Kämpade mig igenom dom timmar som var kvar. Hur som haver, väl hemma så fixade jag mig och sen vidare mot byn för att umgås med Moa och Ellen. Bakade, kolla gamla minnen och bara dampa på :) Sen drog jag till byn, osv.

Blogg.se dampar som alltid, så bjuder på bilder senare. Nu väntar sängen! Pussciao.


14 JUNI

Har hunnit med mycket dom senaste dagarna, alldeles för mycket. I fredags så drog jag + pållarna till Vindeln för tävling. Gick åt helvete, mer än så behöver jag inte säga.. jävligt tur att jag bodde hos världens bästa familj, jag menar det! Träffade massa folk, badade, grillade och bara tog det lungt. Sen kom söndag, vilket som betydde hemresa. Har aldrig någonsin haft så svårt att säga hejdå till någon, jag grät som tusan. Fyfan vad jag saknar dom! Hur som helst, sen igår ringde klockan 06.30. Att stiga upp den tiden första dagen på sommarlovet var så jävla hemskt.. var iallafall i skogen några minuter efter det, och satte min första planta 06.56. Fattar inte varför jag gör det här, nu är andra dagen över och jag är redan förbannat helvetes jävla less. Åh... jaja, tycker att lite bilder kan få tala istället :)









Nu blir det att se film med syster! Pussciao.


FÖR MIG ÄR DU PERFEKT

Hade skrivit as mycket till dig, och sen helt oväntat stänger datorjäveln av... så irriterande! Och nu orkar jag då inte skriva mer, tar sån tid. Går och lägger mig istället, godnatt kära du!



Pussciao.


LOVE ME FOR WHO I AM

Har varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna, på grund av tidsbrist. Har hänt allt från himmel till jord, och då menar jag det! Hur som haver, dagen har bestått av brännbollsturnering. Våran klass sööög, mer än så behöver jag inte säga.. ikväll blir det att vara i muskus och umgås med massa trevligt folk, tror det kommer bli riktigt bra.

Bjuder på en skabbig bild på mig! Pussciao.


I THINK OF YOU ALL THE TIME

Vaknade halv tio imorse av att väckaren ringde, kände mig inte alls kry.. men vem kan stå emot en hel dag på stan med sin bästa vän?! Inte då jag iallafall. Drog igenom platt tången i håret lite snabbt och sen på med lite lagomt mycket smink, på med nå kläder. Så var jag redo för avfärd! Väl i Piteå så mötte jag upp Ellen, gick runt och dampade loss lite lätt, osv. Hittade as mycket. Ett par skor, ett par jeansleggings, en kofta, två linnen, bikini, eyeliner, foundation, tror det var allt! Brukar ha väldigt svårt för att hitta mig något fint, men nu jäklar. Känns som om jag shoppat slut på allt, haha :)

Nu är det bara tre skol dagar kvar tills examen, TRE dagar! Knappt så ja kan tro det. Dock så gör vi ju inget alls dom tre dagarna, känns skönt :) Ska bli så jävla härligt med sommarlov, fyfan alltså! Och juste, på söndag kommer min snygga syster och hennes pojkvän hem, konstigt nog så längtar jag.. :)









Det var nog allt för denna gång, vi hörs kära du! Pussciao.


ELLEN GÄSTBLOGGAR

++b-+h ++ninjaaaaaaa


LIVET LEKER

Imorse vaknade jag av en jäkla halsbränna + illamående. Inte ok! Tog mig iallafall till ärf för att träna för Robban. Gick väl sådär, varken jag eller min ponny var på humör, så ja.. kom hem vid 2, åt middag och sedan fixade jag mig för utgång! Och imorgon drar jag och en fin vän till Piteå och övernattar där, blir att gå runt på stan och sen bara ta det lungt skulle jag tro :) mysigt!

Dagens outfit! Egobilder, javet..













Pussciao.


RSS 2.0