<3

En vän är en uppriktig människa som sätter gränser, är ärlig och säger den hårda sanningen som ibland gör ont! En vän är den som känner dig som du är, förstår var du varit, accepterar vad du blivit & ändå varsamt låter dig växa.

EVERYTING HAPPANES FOR À REASON

Helgen har vart underbar! Blev tävling igår, vann den klassen och det kändes mycket bra. Så på kvällen firade vi med gomiddag och massa annat roligt. Kvällen spenderade jag med Sanna, Frida och Vendela :) sen idag bestämde jag mig för att bara rida 1 meter. Både jag och Alice var trötta så det blev ingen omhoppningen för oss.. surt! och nu.., har jag precis lämnat Vindeln och det känns så jäkla hemskt. Att säga hejdå till både Vendela och Anna var nog bland det svåraste, tårarna rann som aldrig förr. Kommer sakna Vindel folket otroligt mycket! Hur som helst, om några dagar kommer min ipone. Såååå skönt!! Laddar upp bilderna från veckan/ helgen senare.

SÖNDAG

Nu sitter jag äntligen i bilen påväg till Vindeln! Har varit så där lagomt stressad idag, jag var på dåligt humör och det var massor som skulle packas och fixa. Och inte nog med det så lyckades jag tappa bort båda ridbyxorna.. tur jag har min fina vän Hilda som jag kunde låna av! Har även hinnit gratta flisan åså :) Har haft lite små ont i magen och ont i huvvet som aldrig förr, trodde att det skulle bli bättre men nu mår jag illa också! Hoppas, hoppas det går över innan kvällen kommer. Glömde skriva att igår åkte jag båt, och det var inte vilken båt som helst utan den gick fort, väääldigt fort! Gick 75 knop och det är alltså 140 km/h. Det var mäktigt!! När vi är framme blir det direkt att åka in till klubben och hoppträna :) kommer bli awesome att få träffa allt folk där, saknar dom såååå mycket! Skriver mer till dig sen, vi hörs kära du!

HELLO BEAUTIFUL

Idag har det varit fullt upp för fröken erica! Började dagen med en ordentlig frukost, sen inväntade jag Emmeli & Nils. Drog vidare mot stugan för att hämta jordgubbar, men det gick verkligen inte som tänkt.. vägen var inte i det bästa skicket och Nils körde självklart över sin förmåga. Blev tjockt med dimma och några sekunder efter kom det ett stort jävla gupp och vi flög åt helvete.. bilen gick sönder, så det var bara för som att köra vidare till Nystrand med sned ratt å allt. När vi nästan var hemma så backar det ut en jävla bil mitt som tog upp jävlat hela vägen. Den otroligt "säkra" chaufören tvärbromsa och vi flög ännu en gång åt helvete, men denna gång var det mer dramatiskt. Fick iallafall bekräftat att det var en jävla idiot! Men vi lever ju och mår bra som tusan så det är lungt :) Hur som helst, har varit och hälsat på mamma idag och senare på kvällen så blev jag bjuden på middag. Än en gång blev det grillat, men det är aldrig fel ;) hähä!

Imorgon åker jag till Vindeln och blir där en vecka, blir även tävling nästa helg så det ska bli kul :) Nu ska jag krypa ner under täcket och hoppas att john blund kommer!

"motgångarna bygger upp er och gör er starkare".

ÄLSKAR DIG JOSSAN!

Fick just 53 nya sms + goooode många missade samtal, har kännt som om det varit väldigt lite sms på senaste tiden. Då slog tanken mig att telefonen är trasig, osvosv.. så måste inhandla en ny, blir bra då lönen kommer, då är även jag ägare av en iphone 4! Mer än hälften av smsen och samtalen var från grabbarna, har inte hört av dom på veckor och jag saknar dom otroligt! Så imorgon hade jag tänkt ägna lite tid åt dom :) Sen är det ju inte heller speciellt länge tilll min födelsedag, så då hade jag tänkt önska mig en dator och kamera! Så jag inte behöver låna av syster å dom.. så kan ävn meddela att det inte kommer komma in några bilder här förens jag fått iphonen i mina händer! Tråkigt, men det får du ta. Har även umgåtts med Jossan ikväll, satan vad jag har saknat den människan. Var typ månader sen jag såg hennes nylle.. hon är så jävla bra, puss på henne!

Måste även säga att livet äger så jävla mycket ♥. Förutom det som blev med Oskar, fattar inte hur vi kunde gå från världens vänner till världens fiender. Det går inte ihop, du stöttade mig i alla lägen och var mitt allt. Du ska veta att jag saknar dig, sjukt mycket.. ♥ Pussciao! 


PUSS PÅ LIVET

Tidigt imorse begav jag mig till Öjebyn på djurkliniken med lilla bommis, skulle aldrig gjort det om det inte var för att dom bad mig så snällt. Hatar verkligen veteinärer/läkare och allt sånt. Det enda jag behövde göra var att hålla i han tills john blund kom. Slapp att kolla när dom skulle göra de andra, fick istället vänta 3 jävla timmar.. Jaja, bättre än att vara me! Kvällens planer är inte mindre än att äta gomiddag med massa fina människor, tror vi skulle grilla :) Men det finns ett problem.., ett stort! Vad fan ska jag ha för kläder?! Får kolla runt lite i stan om inte annat kolla vidare i garderoben.. :) Nåväl, imorgon blir det att vara med Elin. Sen på kvällen får jag se om det blir diggelo med Ellen, är inte riktigt klart än. Pussciao!

HELVETE!

Fan vad jag blir irriterad och för att inte säga, LEDSEN!


YOU GOING DOWN..

Nä fy, jag borde egentligen sova men som vanligt så fastnade jag framför facebook och massa annat. Idag har jag hunnit med en hel del, bland annat varit in till Luleå, handlat, kollat runt lite, osv. Sen på vägen hem från byn gick jag förbi Ida & Johan. Både Annelie & Johan var där, så det var kul :) Surrade lite med dom, innan jag begav mig hem för grillning! Och nu.., sitter jag och funderar och har kommit fram till både de ena och de andra.. nåja, det löser sig!








JAG KAN INTE LEVA ELLER ÄLSKA UTAN DIG..

Första gången på åratal som jag kollar statestiken här på bloggen, och jag blev inte precis överlycklig heller.. fast det är ju inte så konstigt då jag inte uppdaterat speciellt mycket den sista tiden. Skärpning fröken erica! Nåväl, åkte aldrig till Vindeln igår då mamma blev sjuk och fick åka in till sunderbyn. Får se om jag gör ett nytt försök och orkar ta mig dit kväll, eller så får det bli till helgen. Jaja, det löser sig alltid! Har hunnit rida pållarna och nu fixat mig lite, funderar på vad som ska hända idag.. har lite ärenden + att jag måste och hälsa på mamma. Hoppas på att senare idag ligga på stranden och chilla, det blir bra de :)

Har Jockes dator så finns inga bilder här eller så, har ju dock lovat er bilder sen sthlm åde. Så dom kommer inom kort :) Pussciao.


VINDELN IMORGON

Blev nyss väckt av världens finaste Linda, var gode länge sen vi sågs så det var kul. Blir att vara med henne ikväll också, hoppas på fiske eller nått i den stilen! Sen idag hade jag tänkt rida pållarna och packa det sista. Åker nämligen till Vindeln imorgon, saknar Vendela och Frida så otroligt mycket ♥. Stannar där i ungefär två veckor, så ni kan ju räkna med att det inte kommer bli speciellt myclet uppdatering under dom dagarna.

Igår blev det att grilla med massa folk, kan inte säga annat än att kvällen blev perfekt :)

Nu blir det stallet! Pussciao.

MISS YOU HONEY

Nu lämnar vi Stockholm och åker vidare mot fina Älvsbyn, känns både härligt och tråkigt. Idag har vi gått runt på Grönan och åkt en hel del karuseller, jag har nog aldrig någonsin varit så svimmfärdig.. men om man tagit sig ändå dit känner man sig som tvingad, kan ju inte stå och kolla på. Hur som helst, jag saknar Älvsbyn och mina fina vänner sjukt jävla mycket! och såklart hästarna, och syster å Jocke :) Har nött låten, "snälla bli min" med Veronica Maggio. Kan aldrig sluta gråta när den spelas i mina öron, eftersom att det är precis så jag har kännt/känner. Har gått runt hela veckan och beundrat alla lyckliga par, finns inget som slår kärleken. Så mysigt att sitta och kolla bär folk sitter sådära lagomt nära och håller handen, skrattar då och då, och ser lyckliga ut :) mysigt värre! Förlåt för mitt cpe inlägg, är alldeles för trött och vet knappt vad jag skriver till dig. Återkommer när jag har fått mig lite sömn, pussciao!

12 TIMMAR I BILEN..

Kvällen har jag tillbringat i bilen tillsammans med massa trevligt folk. Blir att övernatta i Sundsvall, och sen åker vi vidare in mot Stockholm imorgon! Blir nog bara att slå upp ett tält och tränga in allt folk där, så lär inte bli många timmars sömn för nån av oss. Nåväl, har äntligen fixat skötare till hästarna nu :) känns bra! På lördag åker vi förbi grönalund en sväng innan hemresan, blir dock inte att stanna i Norge på vägen hem.. tråkigt! Har nästan börja få lite hemlängtan redan nu, är nämligen så att när jag anländer i Älvsbyn igen så ska jag och Elin ses. Var över ett år sen vi sågs sist, ingen kan förstå hur sjukt mycket jag saknar henne. <3 Pussciao.

I could really use a wish right now

I torsdags befann jag mig på byn tillsammans med grabbarna, länge sen man träffa dom så det var roligt! Sen igår for familjen + Jocke till Luleå för att äta lunch. Var inget på menyn som jag fastnade för, så jag tog från barnmenyn istället, hähä! Sen for vi vidare in till stan, hittade en bikini (bild nedanför) och en sminkväska. Väl hemma så red jag ponnysarna och sen väntade sängen. Ikväll blir det att umgås med grabbarna, tror vi skulle till Anton :)




Imorgon drar jag och förhoppningsvis så befinner jag mig i huvudstaden under natten till måndag. Lovely! Pussciao.

LOVELY

Helgen har jag spenderat i teuger. Längesen en hel helg blev så lyckad! Söndag så stannade jag och mina kusiner kvar där, åkte emmes mäktiga epa, sen hände det inte mycket mer. Dagen därpå blev jag väckt runt 9 av att Emil startade traktorn.. så 10 minuter därefter stod jag på benen. Under dagen var vi och fiskade, surt att jag aldrig får nån fisk. Men det var ändå kul :) Liftade med Micke hem, red pållarna och sen väntade sängen. Fick även främmande imorse, så det var bara att vakna.. och när dom väl hade farit så bar det av till piteå. Blir att övernatta här, tror jag skulle träffa lite folk ikväll och imorgon blir det stan med ellen. Nu ska jag ta på mig springskorna och ge mig iväg, sen drar jag till en fin vän för att sola och bada :) Bilderna från helgen kommer inom kort, så håll utkik! Pussciao.

LEV VARJE DAG SOM OM DET VORE DEN SISTA

Idag har jag och en fin vän varit på byn och chillat, var ju nämligen knalledagen för er som inte visste. Fick med mig lite smink och ett par kängor hem, nöjd tjej. Kängorna kommer bli perfekt till hösten, och supersnygga var dom också! Ikväll så åker jag till Piteå och stannar där över natten, hade tänkt att gå på stan eftersom att dom har öppet till 12 inatt. Sen imorgon så blir det fest, ja ni hörde rätt. Kommer bli super bra! Dock så vet jag inte vad jag ska ha på mig än, om jag inte hittar något i stan så får jag leta i garderoben. Juste, var en tant som stannade mig och Ellen idag och frågade om hon fick ta ett kort till tidningen eller nått sånt, och var ju lixom tvungen att säga ja, hon var ju så söt ;)

Ska bli bättre på att blogga, i promise, typ.. Pussciao!


RSS 2.0