You and me together, nothing is better.

Just i denna sekund sitter jag på badhuset och väntar på min kille, ska prata med han och efter de är det bad som gäller. Idag är jag ledig från 1, ska till Piteå på samtal. och efter det drar jag vidare till kanis, och som vanligt kommer jag och Jossan leverera!


Give me summer!

Vill gå i bikini, ligga på stranden, mysa i storforsen. Sola, sola, sola. Gå i gladiatorsandaler, använda klänning, vara brun som en pepparkaka. Vill till teuger, köra båt, åka båt, fiska, ja till och med bada. Jag vill bara att det ska bli sommar. Så ge mig sommar nu för fan!




Never stop fighting.

Jag har så tråkigt som det bara går att ha. Ingenting hjälper... inte ens OTH.


You are, the only exception.

Sitter i bilen påväg till Viktor, där ska jag spendera kvällen! Kommer bli bra.


If you can imagine it, you can have it.

Nu drar jag till Jossan, där ska vi invänta Cajsa och sen beger vi oss till Kanis för att umgås med Patrik och Adam. Låter som om kvällen kommer leverera, ohyees!


Himlen blir vit.

Ville bara säga att jag är så jävla lycklig, allt är så underbart.


So fucking happy!

Just nu känner jag mig så jävla lycklig, allt bara flyter på! Jag har världens finaste vänner, min ångest ställer inte till det i vardagen lika mycket, och det bästa.. jag och Patrik har bestämt oss för att börja om på nytt, igen.

Här har ni två fina bilder från idag!

 

 


Please love me, just love me forever, i pray for us.

Förlåt för den kassa uppdateringen, men jag har verkligen inte haft någon lust att skriva. Vet inte vad som har hänt med mig, är så himla tråkig nu för tiden! Men men, ska bättra mig så behåll lugnet. Har inte hänt så mycket dom senaste dagarna, mitt liv har varit som en bergodalbana och den mesta tiden har jag suttit inne och mått förjävligt. Men nu äntligen är allt löst (iallafall det mesta), och jag mår så mycket bättre, skööönt.

Imorgon har jag och Anna planerat att sova i nån stuga mitt ute i skogen, tyyyp. och före det ska jag rida ett dressyrpass på stallet, och sen hade vi tänkt gymma nån timma. I mina öron låter det hur bra som helst!



allt för mig. puss

To stop thinking about you is like asking my heart, stop beating.

Tänk att några så få ord kan betyda så mycket, och framförallt få en att må så mycket bättre! Säger bara, MAGISKT.


Just like the sun lights up the earth, you light up my life.

Vilken värdelös kväll, och ja jag vet, jag bara klagar men just nu känner jag för det. Jag mår sämst, och snart lär min ångest ta över.. fuck this shit, säger jag bara! Hoppas iallafall att morgon dagen kommer kännas bättre.


Bilder från Anna Spencer träningen.







Sämst kvalite, men det får duga.


Mobilblogg.

Sitter på skolan och väntar på att svenskan ska börja. Har ingen ork, huvudet värker och jag känner av min ångest.. så med andra ord, värdelös dag! Hade tänkt lägga upp lite bilder här i bloggen ikväll, så håll utkik :)


What's wrong with me?

Kvällen har bestått av tårar i mängder, mina ögon år rödsprängda och snart skakar jag sönder.. allt känns så tungt, men jag vet att jag måste acceptera det. Senare ikväll ska jag till Hilda, hade egentligen inte tänkt fara dit eftersom att jag känner av min ångest. Men jag saknar henne alldeles för mycket!!


Wish life was a dream.

Vendela och Julia har sovit här inatt, känns skönt att få tankarna på annat för ett tag. Dom är underbara! Nu är det Anna Spencer träning som gäller, hoppas min ponny är lika taggad som mig.


Idioter.

Måste bara säga att jag blir så förbannad på vissa människor! Att de har mage att ha en sån skadeglädje och bry sig. Hoppas ni kommer i samma sits en vacker dag!


Jag tänker kämpa för dig, för mig och för oss.

Har inte tagit mig i säng än och lär nog inte göra det på ett tag, tankarna bara snurrar i planeten och jag vet snart varken ut eller in. Det enda jag vet är att du är världens finaste människa och jag älskar dig mer än någon eller något annat på denna jord! och det hoppas jag att du vet att jag gör.

Världen stannar utan dig..

Har inte alls haft någon blogglust, är så mycket annat i luften just nu. Som jag tidigare sa så har jag förlorat den människan jag älskar mest av allt, känns riktigt tungt.. but lifes goes on, antar jag. Har haft en underbar tid och jag har lovat mig själv att titta tillbak på de ljusa stunderna och glömma det som varit tråkigt! Patrik är världens bästa kille, men tyvärr blev de såhär ändå.

Nä, har lovat att inte gråta så nu övergår vi till något annat innan det sker.. fast det finns inte så mycket annat att tänka på. Ikväll funderar jag på att vara på byn, behöver få tankarna på annat!


I will do everything to make you understand.

Livet har förändrats på bara en vecka, jag har förlorat den jag älskar mest av allt. Jag la ner hela min själ på dig, gick in i vårat förhållande till 110%. Älskade dig från den dagen de vart vi och började verkligen tro på oss! Jag var inte världens bästa och kommer aldrig vara det heller, men jag försökte iallafall, och jag trodde att jag hade betytt mer för dig än såhär. Nu orkar jag inte visa min glada fasad längre, för de är inte jag.


Bild 2

- En bild på dig själv.


Please listen to this..

i know we have something, something special who can be us.


Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Hittade en gammal telefon när jag senast städa och gjorde om i rummet. Bilder och sms sen flera år tillbaka!
Kunde inte annat än att fälla en tår för allt underbart och fantastiskt jag hittade i den.
"Always love, no matter what. Remember in the future"


Just gonna stand there and watch me burn.

I det förra inlägget när jag skrev att "jag har sårat en som älskat mig" så var det längesen. Tänkte så ni inte tror att de är dagens läge! Igår blev det rätt lugnt för min del, jag och Jossan for till ishallen och kollade hockey. och senare vidare till krosträsk, till min fina kille.

- skola
- stallet
- plugga
- packa

Ungefär sähär har min dag sett ut, intressant? . Nu ska jag sätta mig under täcket i hopp om att inte frysa ihjäl, tror jag håller på att bli sjuk.. typiskt att det ska ske precis innan helgen och allt. Jaja, får ta några piller
och hoppas att det vänder :)

allt för mig. puss


Jag skrek på hjälp men ingen hörde mig.

Har gjort många dåliga val i mitt liv, många som fått mig att tänka om och aldrig göra dem valen igen.
Att såra en människa som älskat mig över allt annat är det dåligaste valet jag någonsin gjort i hela mitt liv, och jag vet att jag aldrig kommer göra det misstaget igen. Jag är en sån person som aldrig vill någon illa, även om det kan bli så ändå. Jag tänker aldrig på mig själv i första hand och älskar att se andra människor lyckliga! och det är jag glad över, de är den bästa egenskapen med mig själv. Jag har under en lång tid mått kasst, jag har inte tagit mig ut ur huset och många dagar har jag inte velat leva. Jag har kännt mig misslyckad, fånig och dålig på alla sätt. Men jag är inte misslyckad, och inte dålig heller, det var (är) min ångest som tog över. Jag kan bara säga såhär, jag hade inte levt idag om jag inte hade de människor runt mig som jag hade då. Det finns förstås vissa människor som jag speciellt tänker på, människor som funnits för mig dag och natt och som aldrig lämnat mig för den jag varit. Idag lever jag inte bara för andras skull och jag är så oerhört tacksam för alla som hjälpt mig gå igenom detta. Varför jag skriver om detta är för att jag egentligen bara vill säga:

Älska varandra för dem ni är och lämna aldrig någon för hur den kan bli.
Ställ upp för varandra i alla lägen, och tro på att det kommer bli bättre.
Och det sista, även om en människa gör ett misstag, våga förlåta.





Bild 1

 - Någon du umgås väldigt mycket med.



Anna Berglund ♥


Tänkte ge detta ett försök!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Något att fundera över.

Att något som var för så längesen fortfarande kan såra så mycket, är kanske för att jag innerst inne vet vad du tycker.. åh, önskar att de aldrig hade hänt! eller att jag bara stuckit.


Jag orkar inte längre, jag vill ta mig härifrån. Vill sväva som fågeln, fri bland moln.

Har verkligen blivit sämst på att blogga nu för tiden, men dom senaste dagarna har jag varken velat eller orkat. Vet inte hur mitt liv ser ut just nu och de känns som att jag balanserar på en boll! Försöker se nånting positivt men de blir tillslut bara negativt. Men jag kämpar vidare, så vi får väl se. Hade tänkt ta mig ut i kylan för en lång prommis, men kändes alldeles för kallt, så det får vänta! Funderar på att fixa mig lite snabbt och sen bege mig till byn och hitta på något? Ja, så får det bli.

Riktigt tråkigt att vissa inte förstår att man inte vill dem någonting.
Man låter dem vara, men får ändå skit för de förflutna?!
Ett förflutet har alla och de är inget jag kan göra något åt.
Jag har min egen kärlek, mina egna vänner, och mitt eget liv nu, och vill inte er ett skit.



 



Lena Kamensky träning.

Ponnysarna har skött sig helt fantastiskt både igår och idag. Dom är så fina!!


Nu styr vi mot Vindeln!


Baby, your the only thing I need.

Dagen/kvällen/natten har varit rätt så tung, jobbiga samtal och mycket blandade känslor. Nu har jag slut på tårar, finner inga ord, osv. Men ändå känns allt så jäkla mycket bättre men framförallt lättare! Fick dock 3 mysiga timmar med mina söta systrar. Vi beställde mat, hyrde film och drog till Joakims lägga.
Nu ska jag försöka sova, för imorgon åker jag och mamma till Vindeln för Lena Kamensky träning. I mina öron låter det perfekt!!


Nyårsbilder.

Hamnade i ett garage i Svensbyn igår, och måste säga att kvällen levererade. Här har ni två bilder på mig och Niklas!






Gott nytt år mina vänner!!

Sitter och pratar med Niklas, varför skulle det hända just på nyår? Fick iallafall en bra start på 2012 eftersom att jag fick skåla in det med Nicke! åh, fuck this shit.


RSS 2.0