Jag kom för att stanna.

 
Hej hopp! Igår var det stadsfest som gällde för oss, så vi rullade mot Piteå vid fyra. For in till stan för att göra lite ärenden och köpte även en tröja så jag inte skulle frysa ihjäl.  Sen for vi vidare mot Skellefteå, åt middag i närmare två timmar och efter det gick vi och såg Veronica Maggio. Jag och Samuel åkte även några karuseller, tror jag har glömt hur roligt det faktiskt är!! Halv 1 spelade takida på torget så då tvinga jag med Samme och vi trängdes bland alla tusen människor,  hamnade iallafall längst fram till slut så jag fick några bra bilder :) var hemma runt fyra och hur pigg som helst, gjorde ett försök till att sova men efter 1 timma gick jag ut till stallet och red hästarna istället. Har sovit fyra timmar inatt och nu är vi på väg mot Piteå igen för ännu mer party, kommer vara död imorgon.. jaja, det blir nog bra :) Nu ska jag fortsätta vara social med dom här innan vi är framme, puss!!

Jag kom för att stanna.

Hej hallå! Efter 11 timmar på jobbet fick jag äntligen sluta och inte nog med det, tog även helg!! Så imorgon ska jag in till stan och inhandla lite välbehövliga saker. Sen på kvällen pratade boysen om att grilla och som det ser ut nu så kommer det vara hur fint väder som helst, en perfekt dag med andra ord :)
 
Instabild.

So happy I could die.

Som ni ser har jag haft en paus från bloggen, men nu är jag tillbaka igen! Under veckan som varit har jag hunnit hänga med mina vänner, shoppa, rida, åkt båt, grilla, festa, fira midsommar, jobba och umgåtts med boysen. En helt underbar vecka har det varit!! Är både sliten och sjuk nu, men vafan, det är helt klart värt de :) Nu ska jag somna in till en movie. Jobb imorgon, sköönt. (bilder får ni senare, blogg.se krånglar som alltid)

Verkligheten..

Vi är unga och blir bara äldre och äldre. Det är mycket man ska hinna med, mycket man ska lära sig och mycket man måste förändra. Vissa förändringar i livet bara sker, medans andra ligger i våra händer och det är vi som måste ta tag i dem. Mycket förändras och många förändras. Och just idag hatar jag det. Förstår inte vars Erica tagit vägen, vars den mentala styrkan har försvunnit, varför jag tas emot av vissa människor på det sätt jag gör nu, varför folk kan använda mig som slagpåse och räkna med att jag reser mig igen. Mina steg är tunga, samt mina andetag. Och för stunden är det inte jag själv som tynger dem. Att vara osäker på sig själv är tufft, men att vara osäker på alla andra är nästan värre. Vissa dagar, precis som denna dag, så känns det som att hela världen är emot just mig. Jag undrar vad som gör att det är just jag, vad som är felet. Folk kan hacka ner på mig och sedan låtsas som ingenting men direkt man försvarar sig minsta lilla så blir de förvånade. (slut ord) OverAndOut

Myser med mina två favoriter, underbart slut på dagen!


Jag kom för att stanna.

Vaknade runt 9, släppte ut hästarna och nickade stallet. Sen intog jag soffläge och där är jag fortfarande fast, så himla mysigt! Ikväll funderar vi på att sova i stugan, sen måste jag också hinna förbi byn. Skulle också behöva ta mig in till stan en sväng, alla mina jeans har gått sönder under helgen, måste gått vilt till.. haha! Hur som helst, här har ni dagens outfit :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_207058421.jpg" class="image">


Love summer

I lördags var det garage fest som gällde och kan säga att kvällen levererade! Var hemma vid 4 och somnade samma minut som vi kom in genom dörren, haha.. denna måndag har gått i lugnets tecken, men vi har trots allt tagit oss ut på byn en sväng :) och nu bestämde vi oss för att ta en spontan tripp till pitestad, så här sitter vi i bilen med dunkande musik. Jag älskar sommaren.


'

Känner mig rätt sliten, sängen känns magisk! Sov gott mina vänner.


Nu kör vi!!

Nu är jag äntligen klar med åttan och har bara ett år kvar på älvåkra, skönt. Ikväll ska vi härja och imorgon är det Arvidsträsk som gäller, satan så glad jag är!!


EXAMEN, LOVE IT!!


Underbart!

Äntligen fått tillbaka min skönhet, så nu kommer jag kunna blogga i mängder!! Imorgon är det examen vilket innebär SOMMARLOV. Kommer dock inte kännas som det eftersom att jag börjar jobba på måndag.. tur det inte blir allt för lång period iallafall :) var tänkt att jag skulle sova på byn inatt, men blev så himla mycket tjorv så bestämde mig för att sova hemma istället. Nu ska jag plocka ihop det sista och sen sova!


Jag hoppas på det bästa, men jag tvivlar för det mesta.

Slutar redan ett idag, ska hem och lasta hästarna och sen till stallet för två dressyrpass. Hade inte tänkt rida så hårt eftersom att båda har tävlat i helgen. Utan ska försöka lösgöra båda och sen med Alice ska jag fortsätt att jobba med lydnad, osv. Skriver när jag kommer hem :)


RESULTAT, SÖNDAG

I L:B med Malou nollade jag grunden, sen låg omhoppningen på L:A och fick ett litet pet där, men snabbast tid av alla. Så är väldigt nöjd med henne!! Sen i L:B med Alice vann jag och sen red jag L:A fast i avd B. Skulle hoppa hinder nr 1 till hinder nr 10. Klarade tre kombinationen super, fast då rev hon tyvärr det sista hindret som var en trippelbarr då hon hoppade av alldeles för tidigt så hon inte nådde över. Så vi fick fyra fel. Om jag hade ridit avd A så hade jag vunnit klassen för alla D-ponnyerna i avd A blev uteslutna. Men är hur nöjd som helst, känns verkligen super bra!!

Bilder och filmer från helgen kommer imorgon.


RESULTAT, LÖRDAG





-

Här har ni två av tusen bilder sen igår. Hade en superkväll med massa härliga människor! Idag har det varit tävling, så har haft fullt upp hela dagen.. fick ett pet i L:C + 5 med både Malou och Alice, sen debuterade jag 1.10 med Alice och fick två pet, otroligt nöjd. Älskar mina ponnysar så himla mycket!! Imorgon rider jag L:B + 5 med båda, sen 1.10 med Alice :) Har inte så mycket mer att säga, så hejråå

Älskade häst!!


Lovely life.

I tisdags for vi till piteå för att se Kristin och Jocke på balen. Dom var så himla fina och det var riktigt roligt att se! Längtar tills det är min tur.. sen runt 10 for jag till byn, var tänkt att jag skulle vara med Samuel, men istället somna jag. Sen igår red jag hästarna och städade här hemma och på kvällen var jag bjuden på middag. Så for till byn runt 6 och blev där resten av kvällen!

Imorgon är jag ledig. Ska till skellefteå eftersom att Kristin tar studenten, sen ska vi äta middag i Nystrand. och i helgen är det tävling här i Älvsbyn, båda hästarna ska få följa med och jag är så taggad!! Kommer bli en perfekt helg känner jag på mig, precis som det ska vara :)



old pic'


Underbar dag/kväll/natt/morgon.

Igår red jag och mina fina systrar hästarna under dagen, sen vid 4 drog jag ut på byn för cruising. Trots att vädret sög så rockade vi hela kvällen!! Tror ingen av oss hade speciellt svårt att somna när vi kom tillbaks, haha.. Ikväll är det Robban träning och efter det är planerna att vi ska grilla, hoppas på finare väder bara!


RSS 2.0