Första tävlingsdagen

Tänkte skriva lite kort om hur det gått idag. Alice dubbelnolla i 1m och vi blev placerade som sjua, trots att det var 45 starter och jag inte svängde allt för snävt. I 1,10 tappa hon en sko på framhoppningen så hon blev "störd" av det inne på banan och snubblade flera gånger. Rev fyra hinder men hon hoppade helt otroligt bra!! Jag är verkligen supernöjd över henne:) nu laddar vi om för morgondagen.


It's not just something you take, it's given.

Medan pappa kör får vi ligga längst bak i bussen och sova i sängarna. Jag vakna nyss, men dom här ligger fortfarande och sover. Solen lyser, finns knappt någon snö här och snart blir det första stoppet och lunch. Underbart:) Guuuud vad jag är tävlingssugen! Oh gosh. Rider 1,10 söndag och 1m och 1,10 måndag. Målet jag har för helgen är att nolla L:A så har jag kvalat MSV B.
Idag är jag glad!!!


Sundsvall

Nu rullar vi mot Sundsvall och tävling. Idag har vi planerat att gå runt på Ikea och imorgon och på måndag är det tävling. Igår hann jag med att träffa min fina, så nu kanske jag överlever dom här dagarna. Glad påsk allihopa!!


LIVE A LITTLE

Vi borde satsa mer på att leva. Visst, att förändra världen är bra, men kan vi verkligen göra det?

Vi måste börja tänka på att livet faktiskt inte går i repris (eller vad vet jag). Men det är nu vi lever och så länge man mår bra så är det ju så. Man måste börja tänka mer på individen och inte alltid på hur livet ser ut i ett annat land, i en annan familj, på en annan skola, osv. Sen är det självklart att man ska kämpa för vissa saker, det man tror på och det man vill. Men inte alltid, inte jämt. Ibland ska man vara självisk, men till en måtta.

Jag vet inte vad jag försöker säga, kanske bara att man ska ta sig i kragen och leva lite? Ta hand om sig själv och göra det man vill, det man tycker livet går ut på?

För att livet går ut på att överleva, det du gör för att överleva är ditt egna val.


Världens bästa


Älskade vår.

Efter två dagar med föreställningar och sena kvällar så tar jag äntligen lov. Känns ändå riktigt tråkigt att allt är över. Vi har haft så himla roligt!! Hur som helst, igår åt vi middag till elva så jag bestämde mig för att sova på byn. Vakna halv nio imorse och gick till skolan strax därefter. Solglasögon och lurarna i öronen fick mig att väcka vårkänslorna:) städa och plocka ihop det sista på forum och sen gick jag till byn och gjorde lite ärenden. Nu är jag tillbaka i lägenheten och har precis ätit lunch och dammsugit.

Ikväll är det träning i Öjebyn och sen ska jag hem och packa inför Sundsvall. Livet är bra just nu.


Mar. 24, 2013

Då var tävlingen över och vi åker hem nöjda och glada. I 1m igår nolla vi grunden men fick två pet i omhoppningen, höll inte ihop henne nog mycket så hon blev alldeles för lång. Trots det slutade vi som femma:) i 1,10 nolla vi grunden men fick två ner i omhoppningen. Alice har hoppat som en miljon hela helgen, hon är så jäkla fin!!

Jag har även hunnit träffa mina fina vänner från Vindeln och Vännäs, hunnit vara med pitetjejerna (och såklart Zack), ätit finmiddag och haft myskväll. En bra helg med andra ord:) idag ska jag plugga till teoriprovet och senare ska jag följa Kristin till stallet och kolla när hon ska hoppa Kurre. Solen skiner och jag är glad, livet kan inte bli bättre än såhär.


Friday

Trots att det hände några tråkiga saker idag så tycker jag ändå att dagen blev bra tillslut. Vi for till Vännäs lite senare än tänkt, så vi var inte på klubben förens halv 6. Startade bara 1m idag, men Alice var suuper!! På framhoppningen snurrade en baksko på något konstigt sätt och innan hindret snubbla hon och stanna såklart, så jag fick en liten flygtur och landade mitt på bommarna. Vi fick iallafall loss skon och inne på banan hoppa hon helt perfekt. Jag red dock inte allt för snabbt i omhoppningen, men slutade ändå som trea. Så jag är riktigt nöjd:) är inte säker på om min rygg kommer hålla i båda klasserna imorgon, så vi får se om jag bara rider en klass..


Svar på kommentar.

Var någon som undra vars jag har köpt min orange jacka, på bilden nedan. Märket heter Everest och den är från en butik i Luleå, vet inte riktigt vilken, men har sett den i dom flesta sport butikerna:)


We're happy, free, confused and lonely at the same time.

Har precis kommit hem från Piteå och Linda träning. Hoppade en tre kombination där hindren var ganska höga så att hästarna skulle få lite mer höjd i sprången. Alice skötte sig super!! Så nu känns allt bra inför helgen. Jag och Vendela har också planerat att jag ska stanna hos henne på lördag också ska vi ha tjejkväll, myys. Saknar den tjejen så det gör ont.

Hade egentligen bara tänkt skriva ett kort inlägg men vill också säga att jag svarar inte på anonyma kommentarer. Är det något ni vill ha sagt så kan ni skriva erat namn också:) nu ska vi sova, puss


Monday

Måndag idag. Varför går helgerna så jäkla fort? Känns som om det nyss var lördag och jag fick vara med min fina. Hur som helst, imorgon har vi nationella och efter det startar vi upp TP på riktigt. Inga vanliga lektioner före påsk, feels good!!

På fredag är jag ledig eftersom att vi åker till Vännäs för tävling. Rider 1m på fredag, sen 1m och 1,10 eller bara 1,20 på lördag. Igår hoppa vi en 1,30 bana på Robban träningen och Alice var suuuper:) Så jag hoppas hon är lika fin i helgen.

Ikväll blir det en tidig kväll eftersom att mina ögon inte har velat samarbeta med mig idag, skönt. Nu ska jag ut till stallet, men först bjuder jag er på fyra bilder från framhoppningen igår.


You'll never fall in love the same way twice.

Dagen har varit riktigt tung och jag har längtat massor till att den ska ta slut. Men ikväll går jag till och med omkring med ett leende på läpparna och allt känns betydligt bättre, underbart. Efter jag slutat gick jag en sväng på byn och sen besökte jag även solariumet. Var även in på sportringen som snabbast och hittade ett par supersnygga löparskor och en väska som jag bara måste ha:) Imorgon slutar jag halv tolv och då ska jag direkt till actic och träna, Hanna lova att hålla mig sällskap så det blir perfekt. Efter det ska jag skynda mig hem och på kvällen blir det födelsedagsfika och senare kommer bästa Wilma hit. Bra start på helgen!! Satt just och tänkte på en sak. På bara några månader börjar jag gymnasiet och flyttar, om jag kommer in på det jag sökt vill säga. Känns helt sjukt. Jag har sett fram emot det sen jag började högstadiet och nu är jag snart där. Tiden går så jäkla snabbt och det känns som om jag knappt hinner med. Trots att jag måste lämna min älskade klass så tror jag att det kommer bli den bästa tiden i mitt liv. Jag får lixom en ny start.

Wednesday

Ikväll har jag haft träning i Piteå. Gick hur bra som helst och allt känns suuuper inför Vännäs och Sundsvall!! Jag kom för ett tag sen till lägenheten och blev bjuden på kött och pommes, världens bästa:) imorgon slutar vi två och efter det ska jag sola och fara förbi samme.

Nu ska vi slå på en film och försöka sova, puss


Tråkigaste lördagen ever.

Skulle vara barnvakt åt lillasyster men hon drog till Jens. Hur ska jag nu överleva kvällen och natten? Hatar att vara själv hemma, så rädda min värdelösa kväll någon!!


Love

I måndags fick Ronja fem stycken små valpar. Jag är kär!!


Saturday

Lördag, sovmorgon och solen skiner!! Kan det bli bättre? Knappast. Imorse tog jag och Cajsa en välförtjänt sovmorgon och vid tolv fot hon hem. Efter det har jag hunnit plocka ihop här hemma och varit på byn en sväng med syster:) var tänkt att jag skulle följa med grabbarna till Kanis och grilla, men sov alldeles för länge.. Typiskt mig. Planerna för kvällen är inte spikade än, men tror det blir bra hur som.

Nu ska jag ut och njuta av det fina vädret, puss


För mig finns det bara du

Imorse vaknade jag av att min rygg nästan höll på att gå av, tog mig knappt upp ur sängen. Så har haft ont i stort sett hela dagen, trodde där ett tag att jag skulle falla ihop, usch.. Hur som helst, hade fyra lektioner och sen tog jag helg:) Vid tolv var det begravning och det var så himla fint!!

Nu har vi just handlat för helgen och hunnit äta middag på grillen. Ikväll får jag umgås med Cajsa, myys.


Du lämnar ett stort tomrum efter dig.

Jobbig begravning. Idag tänker vi extra mycket på dig fina, fina Ove <3


Rest of my life.

Ligger just nu i sängen med ett glas citronvatten och försöker bli frisk. Idag har jag haft tp och hunnit träffa Viktor en snabbis, underbart:) imorgon slutar jag halv tolv och efteråt är det begravning. Jag hoppas verkligen att jag inte behöver vara med om det igen under detta år. Usch..

Nu till något roligare. Igår hade jag träning i Piteå och Alice skötte sig super. Hoppade en kort bana och i slutet hoppa vi ett rättuppstående på 1,40. Jag bara älskar min ponny!!

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen, godnatt babes


Lyckan är obeskrivlig


RSS 2.0