Taggar inför tävling imorgon med min finaste!!


Följ ditt hjärta, du vet aldrig var du hittar det.

Ikväll åker jag och min fina ponny hem till Älvsnyn och imorgon far vi till Skellefteå för att tävla. Mina planer är att rida L:C & L:B, tror det kommer gå bra eftersom att Anna har hjälpt mig hela veckan. Känns som om jag har hittat henne nu, så roligt!!

Barnvakt till världens sötaste Jill!


So happy!

Igår spenderade jag kvällen med min fina vän Ellen, som jag saknat henne. Hon sov iallafall här och runt 8 imorse drog vi till Kåbban. Dagen har varit hur bra som helst, jag kan inte annat än älska livet just nu!! Ikväll kommer Anna Spencer. och imorgon följer jag och Jossan till Vindeln, en vecka med mina absolut bästa. Love it!







image description

image description



image description

image description

Söt Oskar!

Varför smärta?

Ett tänkvärt talespråk som jag själv inte riktigt fattade i början men som senare gick upp för mig var ett som löd: - varför slår du huvudet i väggen? - Jo för det är så skönt att sluta".
Jag gillade det men kunde inte riktigt placera vad det betydde tills jag började se tillbaka på mitt liv. Ibland vet man att man måste gå igenom tuffa saker, göra tuffa beslut, just då smärtar det väldigt mycket. Det kan vara enkla saker som att ta den där vaccinationssprutan, eller dumpa ens respektive, men även svåra saker som att prata med en psykolog. Just då smärtar det ordentligt men när det är över så är det en enorm lättnad och det känns ju riktigt skönt att man gjort det ändå, en stolthet.



Follow your heart.

Blev så att jag följde Jim och Marcus på hockey ikväll, fett kul! Sover också på byn inatt, bara för att dom var så snälla och skjutsade mig ända hit. och ännu bättre, imorgon har jag sovmorgon! åhh, livet leker :)



allt för mig. puss

One hit love in my heart

Nu var det ett tag sen jag skrev här i bloggen känner jag. Är rätt så mycket i mitt liv just nu, endast bra saker dessutom! Hur som helst, i torsdags drog jag till fjällen. Så i fredags var jag i backen hela dagen, vädret var inte det bästa men allt folk gjorde dagen perfekt ändå. Sen på kvällen fixade vi oss och drog ut! Alla dagar har nog sett ut ungefär så. och kan bara säga att det blev de bästa lovet ever tyyyp, fan så kul jag hade!! Har dock inte kunnat ta några kort, eftersom att min telfon fortfarande är på lagning och min systemkamera är trasig.. men jag tror ni överlever :)

Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med, alltså plugga.. sen hade jag tänkt ta med mig hundarna ut på en promenad!



allt för mig. puss


Livet leker.

Tidigt igår lastade vi hästarna och rulla mot Vindeln, tränade för Lena Kamensky och Alice skötte sig super. På kvällen for vi vidare till Vännäs där vi fixade oss lite och sen for vi ut och åt. Resten av kvällen spenderade vi hos Emmeli och Nils! Sen idag var det också Kamensky träning. Alice var minst lika fin som igår, har aldrig sett henne hoppa så fint med ett sånt bra flyt i banan, hon är verkligen fantastisk!!

Justee, fick en sadel av mamma och pappa i måndags. Den är så fin, och dessutom förändrade den Alice steg och hon kunde ta i så mycket mer när hon hoppade. Glad cheyyy alltså!



RSS 2.0