Brunt eller inte, det är frågan.

Är så sjukt less mitt hår just nu, går fan inte att göra nå med det.. behöver göra en stor förändring! och har funderat på en mörkbrun hårfärg, men har ingen som helst aning om jag passar i det eller inte. Kommentera gärna om vad ni tycker, skulle verkligen uppskatta det.

Något i den här stilen typ, vad tycker ni?


Livet leker!

Usch, vilken hemsk kväll det vart igår, de hade jag inte tänkt mig men så blev det! Tur jag har världens underbaraste vänner som ställer upp i alla väder. Nåja, nu till något roligare.. har börjat titta på tapeter till mitt rum, skulle kunna göra om varannan dag om så pengarna räckte till, hähä. Vill få det mörkare men samtidigt ska det vara mycket färg, så det inte blir så trist. Tror det kommer bli bra! Idag har jag och mina tjejor planerat lite inför helgen, lutar mot kåbban. Gaaaah, så kul!!


Drömmar kan inte slå i uppfyllelse efter en sekund, du måste kämpa för dom.

Sitter i datasalen och typ sover?! Nej men, lyssnar på nån lärare som står och försöker få i nå vett i våran skalle, men hon lyckas då fan inte bra. Har inte mycket mer att säga, eftersom att mitt liv är rätt trist just nu + att jag tappat blogglusten totalt, vilket ni säkert märkt.. återkommer när jag har nå vettigt att komma med!

Vila i frid.


Looking forward

Mådde inte alls bra imorse, men bestämde mig för att ta mig iväg till skolan oavsett. Hade trottsallt kortdag, tur det! Slutade ett, tog bussen hem, gick till stallet och red hästarna. och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska slå 5, då är det hoppträning på stallet som gäller!



typ tusen år gammal, men ok.


Apache 4/6 1994 - 20/11 2011.

I söndags fick våran älskade lilla B-ponny Poppe somna in efter 17 år på jorden. Det var ett tungt beslut för oss alla, men det svåraste beslutet brukar oftast vara det rätta i slutet. Vi hade varken tid eller plats för 5 hästar, och vi alla vet att du var så pass speciell så ingen i rätt ålder hade kunnat hantera dig på rätt sätt. Har själv inte förstått att jag faktiskt aldrig mer kommer få se dig igen, vill inte förstå det.. hann inte ens ta farväl av dig, känns förjävligt! Men vi alla ska vandra denna väg, tyvärr. Vi har minnen sen 6 år tillbaka, men nu måste jag glömma. Glömma dig och mig. Åh, min fina lilla pålle.. ♥

Vi saknar dig! ♥


<3



Trots alla ord och hur livet ser ut just nu så vet både du och jag vars vi har varandra.
Och ingen annans ord kommer få mig att må dåligt!


Lost in you.

Uppdateringen har inte varit den bästa på sistone och lär inte vara bättre ett tag fram över. Skolan, hästarna och mina vänner går före bloggen, tyvärr. Hur som helst, nu har äntligen snön kommit till byn! Hatar egentligen vintern, men nu har jag faktiskt saknat den. Så mysigt ändå. På fredag är det tävling här i Älvsbyn som gäller, tar med båda hästarna, fan så kul!

Lycka ♥


Puss på livet.

Jag är så otroligt lycklig idag, livet är verkligen på topp!


I dina armar hör jag hemma.

Dagen har varit så jäkla tung, funderar på att gräva ner mig och vakna upp då livet blivit en aning lättare. Visst låter det bra? synd bara att livet inte funkar så.. nåväl, kvällen spenderade jag i korsträsk, hos Patrik!

Låter texten nedanför tala.

Jag är så otroligt lycklig med dig! Men jag är också rädd, jag är rädd att om jag skulle förlora dig, då skulle hela världen rasa samman.. och jag vet inte om jag skulle klara det.


Du är som en stjärna, underbar att titta på men svår att nå.

Just i denna sekund befinner jag mig på Nygrensvägen. Har ätit middag med mina finaste kusiner och chillat stenhårt fram tills nu. och ikväll skulle jag få fin främmande av Alle å Martin, underbar söndag!


Dream it, wish it, do it!


Här har ni det!

Har fått en massa frågor på sistone (fortsätt så), dom flesta handlar om vem min bästavän är, så tänkte skriva ner några rader.

Man ska stå en person så otroligt nära för att man ska kunna kalla varann för "bästa vänner". Jag umgås med massa fina flickor varje dag, men så fort jag hör ordet bästavän så tänker jag direkt på Hilda Öhman. Just nu har vi inte speciellt bra kontakt, men för mig kommer hon alltid att vara min bästavän. Förut var vi med varandra varje dag, vi gjorde allt tillsammans och jag kunde vara med själv när jag var med henne. Men idag så är vi inte alls lika tajta, allt förändrades när hästarna blev mer "allvarligt" för oss båda, vi hittade nya vänner, and so on. Tiden räckte helt enkelt inte till.. men det spelar ingen roll, för mig kommer du alltid vara min bästavän och jag tänker aldrig någonsin släppa taget om dig, kommer alltid finnas vid din sida och älska dig för den du är. Du betyder sjukt mycket för mig ska du veta! ♥ (funkade inte att ladda upp bilderna, ni får dom senare).

Dream about you, it is true.

När jag vaknade imorse var det första jag gjorde att titta ut genom fönstret, såg bara vitt och var helt säker på att det var snö. Men hur fan kunde jag ens tro det?! Såklart var det bara frost, åh, helvete. Nu är det November, ja snart julafton, och det finns fortfarande ingen snö. Det är verkligen inte ok.. Hur som helst, kvällen igår spenderades hos Jossan, såg film och pratade ut om livet. Välbehövligt! Sen idag vaknade jag tidigt för att hinna göra bort stallet innan kvällen, känns skönt att det är gjort. Men mindre skönt att det är minus grader ute, kan säga att det inte var speciellt lockande att rida alla hästarna när jag visste hur jäkla kallt det var ute och hur mycket jag skulle frysa..

Har ingen aning om hur kvällen kommer se ut, hade så mycket planer men tyvärr så kan man inte vara på olika ställen samtidigt.. Nåväl, det löser sig nog. Får helt enkelt se vars kvällen tar mig!!



Visar en bild på min snygga ponny ♥


You will always be a part of my life.

Bloggar för en gångs skull från en datorn istället för mobilen, var ungefär 47859603 år sen sist. Jamen, då vet ni! Idag är det måndag vilket som betydde skola för min del, nej usch, varför nämde jag ens ordet? Hur som helst, fick tillbaka mitt svenska prov som jag varit så nervös för. Kan säga att jag inte hade några som helst förväntningar, var helt säker på att det skulle bli F, vilket betyder fail.. men ändå fick jag ett B, vilket motsvarar "VG". Stolt chey alltså! Idag har jag varit rätt så nere, så är inte på bra humör alls. Vilket innebär en slapp kväll för fröken lundberg, ändå skönt :)



Jag & min finaste!


In your arms I hear at home

Tankarna snurrade runt i huvet hela jävla natten, vilket slutade med endast 2 timmars sömn för min del. Nu beger jag mig till skolan och hoppas på att få vara ifrån allt skit nån timma!


Peace and love

Inatt har jag mått allmänt dåligt, och min rygg gjorde inte saken bättre.. skulle nog aldrig fortsatt rida efter att jag flög av. Men sånt får man ta! Hur som helst, idag har jag och syster ridit ut med hästarna. Verkade som om de var det dom behövde!


Black!


Love life!

Träningen gick perfekt idag också, förutom att jag gjorde en liten miss och flög av.. ser lovande ut för både mig och Alice nu! och ikväll har jag åkt bil ett antal timmar och sen bara myst framför tvn med syster och Jocke. Nu ska jag slå på en film och sen prata skype :)


För mig är du helt perfekt!

Efter en lång dag på klubben befinner jag mig äntligen hemma hos Anna! Var framme i Vindeln runt 12 idag, och tydligen så skulle jag inte rida förens halv 5?! så var bara att vänta ett antal timmar innan det var dags för mig att träna. Gick iallafall super, både jag och ponnyn var på topp och allt kändes så jävla bra. Nu är det bara att ladda om för imorgon och hoppas på att det går lika bra då som idag :)



Lånade en bild från din dator Vendela, hoppas du inte blir allt för arg. Du är världens finaste ♥

I'm so happy!

Sätter mig i bilen och hoppas på att vara i Vindeln runt 11 idag. Jag skriver mer ikväll, om jag lever vill säga!


Be yourself, then you are perfect.

Igår blev det en slapp dag, som det ska vara på loven. Sov lääänge, fixade lite i stallet och vid 3 for jag till Patrik! Var där hela kvällen, and so on. Efter det tog jag det lugnt hemma, och senare pratade jag skype med två grabbar! och ikväll har jag varit med mina finaste vänner, blev så att vi var på älvsbyverken och chillade stenhårt. Helt ok kväll måste jag säga!


Mobilblogg.

Hade skrivit världens längsta inlägg, också slår datorn av, helvete vad sur jag blir. och less. Jaja, thats life! Just i denna sekund sitter jag och pratar med Patrik på skype, och nån Rasmus? Eller Simon :) hehe. Har pratat i en timme, och lär fortsätta hela natten.. sov gott mina vänner!


RSS 2.0