Summer, jag välkomnar dig.

Nu är jag less på all snö, tycker verkligen det räcker.
Jag är trött på min vinterjacka och alla dessa mössfrisyrer.
Jag vill vara solbränd och ha fräknar på näsan!
Äta glass i solen och känna hur underbart livet egentligen är.
Umgås med mina vänner och sitta uppe flera nätter i sträck.
Jag saknar sommaren, alla galna kvällar och allt folk.


Jag har älskat varenda liten sekund av livet jag har fått leva med dig.

Tiden går men du och jag kommer aldrig förändras. Stanna alltid hos mig, jag behöver dig. Du är lukten före regn, blodet i mina ådror och luften i mina lungor. Du ringer mig på kvällen och berättar allt nytt skvaller, du håller mitt huvud när jag kräks, jag håller ditt huvud när du gråter. Vi pratar om vänner, om rekord och om livet. Vi talar om döden och vi dansar i vardagsrummet, dansar på trottoaren, dansar på biografen och dansar på festivaler, dansar dansar.

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv så som jag älskar dig. Jag har älskat varenda liten sekund av livet jag har fått leva med dig. Du kommer föralltid vara den som jag älskar mest, du är mitt allt.


Baby, let me love you long time.

Vilken dag alltså, jag är på sånt bra humör och att vi hade sovmorgon och endast tre lektioner gjorde inte saken sämre. Idag har jag tänkt att plugga, skönt att få bort det mesta innan lovet. Måste också träna hästarna extra hårt ikväll, eftersom att det är Anna Spencer träning både fredag och lördag. Då får jag äntligen träffa Vendela, var nästan två månader sen jag såg henne sist, som jag saknar henne!! Sen på lördag är det tänkt att ett gäng tjejor ska sova i Björnberg hos Jossan, sen på söndag ska vi ut med skotrarna. Ser ut som om det kommer bli ännu en perfekt helg, kan inte annat än älska livet right now :)



Ibalnad saknar jag mitt blonda hår, men det är så jäkla skönt att vara brunett..

Love life.

Helgen blev minst sagt perfekt, lätt bästa helgen på länge. I lördags var vi hos mig, blev bara jag, Anna, Moa och Elvira. Senare kom Bobby och Martin. och i söndags for jag, Anna och Elvira ut med skotern. Det började bra, men de tog inte länge innan vi skörde vilse, ute på en sjö mitt i ingen stans, duktiga flickor? ehnä. Martin, Bobby och Robin iallafall och hjälpte oss hitta ut. Eller när dom kom visste vi redan vars vi har, thehe. Sen for alla hem, förutom Anna. och nog fan körde vi fast, fuckfuckfuck. Jag har iallafall haft en väldigt rolig helg med vänner som jag tycker så mycket om :)






Världen stannar utan dig.

Igår spenderade jag kvällen hos Jossan, tillsammans med hon, Anna, Moa, Elvira, Patrik, Adam Martin och Ludde. Kvällen bjöd på film och massa galenskaper, helt perfekt alltså!! och idag har jag varit på stallet och ridit dressyr för Sara, måste erkänna att det var ett riktigt jobbigt pass, fanns ingen kraft kvar i varken mig eller Alice efteråt.

Ikväll kommer mina tjejer hit, vad vi ska hitta på är osett. Men det kommer bli bra hur som! Känner mig så jävla lycklig, allt är så underbart.


Det gamla var bättre

.. då kunde jag iallafall le, även på insidan.


Jag kämpar även om det inte syns.

Herregud vilken jobbig kväll det blev, for hem runt 12 och kan bara säga att allt var kaos. Fyfan, vill inte ens tänka på de.. har iallafall hunnit vara förbi Patrik ikväll, saknaden var alldeles för stor så kunde inte vänta tills imorgon.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_189132843.jpg" class="image">


Skillnaden mellan dig och mig är att jag kan få honom le med kläderna på.

Nu drar jag och mina girls till byn och äter, sen vidare mot älvsbyverken. Kommer bli en perfekt kväll/natt känner jag på mig!


Ligger och myser i min onepice i hopp om att bli frisk.


Grattis snyggingar!

Idag är det den 7 februari, vilket innebär att min fina vän Anna fyller hela 15 år. Grattis gumman, du är världens bästa!! och sen fyller Moa också år, grattis till dig vännen.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_188266243.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_188266267.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_188266282.jpg" class="image">


Puss på livet!


Somliga ljus brinner aldrig ut.

Igår blev det lugnt för mig, såg film hos Jossan med grabbarna. och idag ska jag till Luleå, senare ska vi se bio och efter de ska vi vidare till stallet. Som det ser ut just nu så ska vi sova där! En helg med Jossan och Cajsa, mina absolut bästa, kan de bli bättre? NÄ.


Jag skulle ljuga om jag sa att det inte kändes bra.

Kvällen har jag spenderat på byn hos Hilda, minns inte sist mina snyggingar var samlade.. fick även träffa min fina kille, nu kanske jag kan sova inatt. Hade tänkt sova på byn, då kan jag sova längre imorgon. och juste, vi har ju sovmorgon, livet leker!!


RSS 2.0