INGEN RUBRIK

Trodde verkligen inte de skulle kännas såhär tungt, trodde ändå att jag skulle ta det rätt okej eftersom de inte funkade som de var. Men varför känns det ändå så fel? Att beslutet var så förbannat fel när man ändå vill så mycket att det ska funka! Är ju faktist så att när en människa håller på att försvinna så börjar man inse hur mycket den faktist betyder för en. Verkar som att de är detta som krävs för att inse vad man egentligen känner och vad man är beredd att offra. 

Nåja, nu ska jag fara och käka och sen träna :)



Vänner är det finaste som går att finna! Pussciao.


I DO EVERYTHING FOR YOU

Dagen har varit sjukt jävla seg, och jag har varit sadface sen jag vaknade. Tro det eller ej men det handlar faktiskt inte om mig denna gång, utan det är andra, hur dom mår och har det. Har inte gråtit för att jag själv mår dåligt, utan jag har gråtit för dig. Du betyder så otroligt mycket för mig, och jag tänker kämpa för dig oavsett. Jag älskar dig bästavän! Hur som helst, kvällen har jag tillbringat i Stockfors typ. Med massa vänner och annat roligt folk :) Lovely.

Bjuder på lite bilder från kvällen! OBS, är INTE seriös på vissa bilder..









Pussciao.


<3



26 rosetter på mindre än två tävlingsäsonger!

ÄLSKA DE MÄNNISKOR SOM BEHANDLAR DIG VÄL

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl.
Glöm, och välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker.
Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!





ÄLSKAR MINA PONNYSAR!

Godmorgon! Eller goddag kanske jag ska säga. Idag tog jag en lång och skön sovmorgon, man måste ju passa på när de är sista dagen innan skolan. Dock kommer det bli jobbigt att stiga upp imorgon :/ blä! Men tro det eller ej så längtar jag faktist lite, inte nu till skolan just. Men att få träffa alla :) Också att få komma in i en vardags rutin igen.. det behövs! Idag så vet jag inte vad som händer, ska till stallet och skritta pållarna lite och sen får vi se vad som händer.

Bilderna från tävlingen kommer sen! Här har ni iallafall en :)




Jag saknar den där känslan att kunna vara sig själv, vara nöjd och inte känna press på något.
Känna sig älskad oavsett och veta att man är den enda!
Pussciao.


WE BELONG TOGETHER

Blev så att Hilda kom och hämtade upp mig vid 7, for och hyrde film och sen begav vi oss mot henne. Väl där så möttes vi upp av Elina & Petter, och nog såg vi ju talang med dom hela kvällen istället. Mysigt! For hem vid 11, gick direkt ut till stallet för att checka av så att allt var packat och klart. Och nu är telefonen ställd på 04:00, så godnatt kära du!




Pussciao.


AB NIAN

Vaknade halv 6 imorse av att solen lyste in genom fönstret, så jäkla härligt =) Var både pigg och på bra humör, så jag bestämde mig för att kliva upp. Fixade mig och sen begav jag mig till skolan, där hände det inget speciellt, gick radioaktiv och hade 2 andra lektioner efter det. När jag väl slutade så var min huvvudvärk enorm och jag var på mindre bra humör.. satte mig i elevfiket och spelade shack (stavning) med lite folk. Sen kom Rasmus dit och höll mig sällskap :) och lalalala. Nu är det mesta packat inför imorgon, känns sköönt! Ikväll blir det att umgås med Hilduuur, fyfan så länge det var sen vi träffades. Så det ska bli grymt kul ♥. Nu blir det att fara till Ab Nian för att inhandla det sista :)

Nytt schabrak, jag bara älskar det!




Pussciao.


NU BEGER JAG MIG MOT SKOLAN






Pussciao.


I CAN'T LIVE WITHOUT YOU

Vilket drag det blev i Älvsbyn alltså, eller? Nej, måste säga att det inte alls var mycket folk och det var inte heller speciellt kul där. Om inte ellen var där med mig så hade jag absolut inte stannat, mycket trevligare hemma isåfall! Nu till något annat.. känner att jag är i panik just nu, har inte packat något inför tävlingen och jag har inte speciellt mycket tid imorgon heller, så ja. Lär ju bli som vanligt, jag glömmer det mesta och måste betala massa för att köpa nytt. Typiskt mig! Imorgon slutar jag redan halv 12, men ska stanna på skolan tills 3. För att prata med Oskar om massa viktiga saker, för det behöver vi båda!

Bjuder även på 3 bilder på mig & Alice! Pussciao.










FINA VÄNNER

Till er som inte har läst min facebook så har vi skaffat ännu ett djur, nämligen en kaninunge. Nog är dom ju söta så länge dom är små, men när dom blir stora då?! Då blir det ju bara jobbigt och irriterande typ. Jaja, inte mitt jobb iaf! Efter skolan så åkte jag och pratade med nå folk, hade ju lovat Viktor att jag skulle hålla han sällskap i bussen. Så vid halv tre nån gång så promenerade jag mot bussen, pratade med Ellen lite grann, också lämna hon mig helt ensam där.. tur jag har Rasmus som kommer och håller mig sällskap :) Dock inte alltid bra.. pratade iaf lite med han och Emil tills dom skulle vidare mot bussen, då kom Viktor och vi hade en sjukt nice pratstund tillsammans. Skönt att få prata ut med den grabben :)

Nu ska jag fixa mig och sen vidare mot byn där det är kvällsöppet, tror även att nån skulle låna min ponny för barnridning. Hoppas bara att det är mycket folk :) Pussciao.


TRÄNING

Dagen har gått ovanligt snabbt, och jag har varit på sjukt bra humör! Konstigt nog. På svenskan så hade vi typ sammarbets övningar, och det var hur kul som helst! Både jag, Hanna och Ellen var på damp humör och självklart så tänkte ingen av oss för.. vi blev ju typ utstirrade av massa nior?! ;o Jaja, så kan det gå. Sen fick vi typ äta glass på träslöjden, osv. Sen ikväll så for jag till ärf för att träna, gick oväntat bra. Min ponny hoppade som aldrig förr och jag var för en gång skull inte så speciellt arg på mig själv. Så det var bra :) Hoppade en bana som låg på typ 100 - 110 cm, sen trippeln höjde vi upp till 120 cm. Jag bara älskar min ponny!



På lördag befinner jag mig i Jokkmokk, lovely! Pussciao.


MYS + BESÖK

Har gått runt i mjukiskläder hela kvällen och bara tagit det lungt. Sen har jag även proppat i mig massa tårta och annat gott eftersom att min snygga lillasyster fyllde 12 år igår, nu är hon ju inte liten längre. Hur som helst, två snygga pojkar överraskade mig och kom förbi med epan, nämligen Bagger och Erik :) Länge sen man såg dom, så det var kul!



Taggar sjukt mycket inför helgen, då bär det av mot Jokkmokk för tävling. Får se vilka klasser det blir, beror på hur hon känns, osv. Taggar iaf sjukt mycket! Pussciao.


BESLUTSÅNGEST

Har beslutsångest.. vet inte om jag ska lägga ner bloggen, forstätta blogga (som vanligt) eller göra en bildblogg. Är ganska säker på att jag inte kommer skriva till dig speciellt mycket förens jag har bestämt mig åså, kanske nått inlägg när jag får tid. Var nog det enda jag hade att komma med, återkommer senare!




BILDBLOGG ELLER INTE?

Funderar på att göra en bildblogg, och sluta skriva helt. Vad tycker ni?

SHOPPING + OUTFIT

Slänger in lite bilder innan jag drar vidare till Piteå!















Pussciao.

RSS 2.0