ÄNTLIGEN!

Kvällen har spenderats i Nystrand med mina två snyggingar Ellen och Cajsa. Kvällen blev bäst, för vi var jävlat on! och just nu sitter jag och lyssnar på lillsyster och hennes killsnack, så jäkla söt hon är alltså.

Nu till något helt annat.. jag är så jävla lycklig just nu! Även fast jag har mina sjukt jobbiga stunder då jag mår sämst, så vet jag alltid att jag har världens finaste vänner vid min sida. Jag är så sjukt glad att jag fortsatte leva när jag mådde som sämt, ångrar det inte en sekund! Jag är verkligen lyckligt lottad ♥.




Puss på livet!

Uppdateringen är jävlat noll just nu, men skolan går före bloggen, tyvärr.. :/ hur som helst, helgen spenderades på byn med massa trevliga människor. Även fast det barkade ur totalt så var det ändå helt okej! I fredags fick jag som sagt lov, så är ledig en hel vecka, och det känns mer än underbart. Behövde verkligen ta en paus från pluggandet, är så jäkla less skolan nu så det finns inte. och att det är mörkt och trist ute gör inte saken bättre..

          



You will always be a part of my heart.

Just i denna sekund befinner jag mig i bussen påväg till skellefteå! Känns helt jävla ok att vara ledig imorgon. anyway, idag har jag inte mått speciellt bra.. men som tur var hade jag mina fina vänner som stötta mig! Sista lektionen var ändå najs, hade hemkunskap med max. åh, han är så jävla skön den grabben! Han får mig alltid att le, hur dåligt jag än mår. Tänk om alla fick ha en lika fin vän som han :)


Tro på dig själv och hitta din egen styrka.

Känner att en förkylning kryper fram just nu, eller rättare sagt springer fram! Halsen bränner och är alldeles matt i kroppen. Jag som åker till skellefteå imorgon, har fan inte tid att vara sjuk.. men, thats life!

Kvällen har jag spenderat till att plugga, åh fy.. så skönt de känns att det mesta är gjort! underbart lixåm. Har även beställt ett par turkosa täckbyxor, kommer sitta perfekt till min svarta jacka kan ja lova.


I will always love you

Det borde inte vara ett problem, men de är det.
Jag vet att vi måste acceptera varandra, och det gör jag verkligen.
Men kommer detta att funka i längden?
För jag kommer aldrig ändra på den jag är och vad jag tror.
Jag vet att jag inte är världens bästa på något sätt, men jag försöker iallafall.. för din skull.


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Nu har jag äntligen skaffat en blogg app! Så kommer bli mycket bättre uppdatering här på bloggen kan ja lova, och bilder i mängder.

-

Nu är det inte många dagar kvar till halloween, kan lova er att helgen kommer bli super. Frågan är bara vad man skulle haft för kläder?! Nåja, det löser sig alltid.


När du behöver mig, kommer jag redan vara där.

Sitter just nu i bilen påväg hem från lulestad, så tänkte uppdatera dig lite snabbt. Dagen har varit rätt tung, har långdag och dom absolut tyngsta ämnena på en fredag, det är fan inte ok.. fattar inte hur lärarna tänker egentligen?! dom verkar tro att vi är så jävla smarta att vi kan stå ut och samtidigt få in nå vett i skallen. Men nej, vi är inte så jävla smarta! Jaja, nog om det. Efter att jag slutat så drog jag till ab nian för att inhandla ett par ridbyxor. och måste erkänna att dom var helvetes snygga! gaaaah. Sen vidare till luleå för att äta trerätters, och ikväll blir det att basta och sen mysa framför tvn. Hääärliga fredag!!

I can't

Can't keep my eyes out of you.


Just open for you.

Dagen har faktiskt varit helt ok! Har mått hyfsat och umgåtts med fina flickor. och nu har jag precis kommit hem och hunnit äta, så nu ska jag sätta mig med fysikboken och plugga i sinne! Sen så hoppas jag att nån vänlig själ kommer och gör min kväll magisk, eftersom jorden tydligen ska gå under imorgon enligt nå randoms. Så näe, jorden ska inte gå under men jag kan väl ändå få finfrämmande?!
Nä nu jävlar ska jag plugga!



allt för mig. puss

 


Once upon a time

Den senaste tiden hart världen vänts upp och ner. Dom närmsta vännerna känner jag knappt, ena sekunden pratar dom skit om en och den andra sekunden berättar dom hur mycket jag betyder för dom, ibland känns det som om dom är med mig för att dom inte har någon annan att vända sig till. Jag vet helt enkelt inte vars jag har dom.. men det finns en som jag alltid vet vars jag har, då menar jag dig Anna. Du ställer upp för mig när som helst, jag kan alltid vända mig till dig! Jag kan vara mig själv när du är i närheten, du tar mig för den jag är och inte för den jag låtsas vara. Jag vill att du ska veta hur glad jag är över att ha dig i mitt liv, hur jäkla mycket du betyder för mig! ♥





Jag älskar dig bästavän!


TUNGT, RIGHT NOW!

Efter 3 veckors uppehåll här på bloggen är jag tillbaks! Har varit rätt tungt under dom här veckorna, därmed ingen som helst lust till att skriva. Så vad har hänt under dom senaste veckorna då? Har hänt alldeles för mycket, tiden bara springer iväg, känns som om jag knappt hinner tänka. Har varit rätt mycket med skolan och träningen!
Ikväll då? Har inga speciella planer för kvällen, ska slå på en film och förhoppningsvis somna. De senaste veckorna har jag legat vaken i flera timmar i sträck, och ibland inte somnat förän på morgonen. och de säger ju sig själv, får man inte sova så funkar ju inget!

-

Nu när det börjar bli minus grader så har jag tagit fram vinterjackan, även dunjackan. Har varit så jäkla kallt, hatar vekligen kylan. okej om det är snö, men när det bara är höst så är det fan inte ok. åh, orkar inte, vill ha vinter NU!!


Svar på kommentar.

Anonym om I will never forget what we had.: vem saknar du så mycke?

Svar: Tänker inte skriva ut något namn här i bloggen, dom flesta vet redan.

Jaha ja.

6 sanningar om mig själv.

1. Jag är nervös bland folk som skrämmer mig.
2. Jag har otroligt fina människor runt omkring mig!
3. Jag har planer på att lägga ner min blogg, helt.
  4. Jag blir ofta förvirrad och "svimfärdig". 
5. Jag saknar mina vänner Vendela och Frida sjukt jävla mycket!
6. Jag har haft det väldigt tungt den sista tiden, allt handlar
 om en kille jag älskar av hela mitt hjärta.

 


It was a mistake, everything was a mistake.

Har vart sämst på att skriva till dig den senaste tiden, det måste jag erkänna. Har dock inte hänt något speciellt, livet rullar på lixåm. Idag är det onsdag vilket betyder träning, för mig. Funderar på att rida Alice, även om jag inte skulle hoppa henne innan Lena kommer upp. Jaja, får bli ett undantag idag! Nu ska jag dega i soffan och sen är det stallet som gäller. Har inga bilder på den här datorn, men har massa bilder som jag ska visa er så fort jag får tid och ork.


Hoppas att vi kommer hitta tillbak till varandra en vacker dag! Jag älskar dig. Din Erica.


I will never forget what we had.

Sent igår bestämde jag och Jossan oss för att gå upp för kanis och sen stanna och grilla där. Så vid åtta började våran resa uppför berget, hade våra kära telefoner till lyse, så det gick ju självklart bäst. Men sen var problemet att vi endast hade tändstickor, varken jag eller Jossan hade några som helst kundskaper om "hur man gör upp eld", knappt så vi hört ordet, hähä. Gick runt och letade kvistar, barr, i stort sett allt vi såg. La det i den lilla eldstaden, tände på, men jävlat inget hände.. när vi gett upp fick bådas telefoner slut ström, vi hade bara pytte lite godis, en liten korvring och ketchup flaska kvar. En sak jag lärde mig, far aldrig någonsin dit utan nån som har vett i skallen. Vi är sämst.

Idag då? Har jag sovit 15 underbara timmar, varit med nå folk, och ridit pållarna. Så ikväll hade jag och lillasyster tänkt kolla lite film och äta nå gott :)



Finaste vän ♥


RSS 2.0