It hurts my heart to be without you.

Stressad är vad jag är right now.. ska vara hos Åsa klockan 5, ska hinna till ab nian för att pröva kläder före det, och min otroligt sega pappa har inte kommit än?!?!! åh, kommer fan inte hinna. Hur som haver, är ändrade planer för kvällen, åker till pitestad på tjejkväll. Kommer bli rätt så great kan ja lova!

Looooove ♥


Without you I'm afraid.

Idag är det torsdag vilket innebär att jag har en skön och välbehövlig sovmorgon! Har hunnit släppa ut hästarna och fixat i stallet, duktig cheeey. Något mer då? Nej, tror inte det. Nu ska jag bege mig till skolan för ännu en underbar dag (or noooot), efter det ska jag testa kläder inför modevisningen på söndag sen vidare till Åsa!

Nu:


Då:


Please, dont leave me.

Dagen har vart riktigt dryg om jag får säga det själv. Lektionerna, rasterna, lärarna, ja i princip allt var drygt! Det enda "som inte var drygt", var att jag, Anna och Ellen drog till okey och käkade (igen?!?!!). Var ändå super gott, men nu jävlar ska jag träna, INTE äta. Ja, vad mer ska jag tala om för er? Justee, imorgon ska jag och göra gelénaglar hos Åsa Brännmark. Ska bli kul att för en gång skull få gå runt i snygga naglar! Något som jag har tänkt på är att när man har snygga naglar så kännar man sig så jävla mycket snyggare, ja, så är det faktiskt.

Bjuder på en bild från idag!


Theres only one thing, two do, three words, four you, i love you.

Drar och käkar på byn med denna fina människa!


Jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut.

Finns bara tre ord som säger vad jag känner för dig, jag älskar dig!

Kärleken till dig är enorm..

Igår åkte jag och syster till Arvidsjaur för att tävla, var en ganska liten tävling så tog bara med mig Alice. Gick inte så jätte bra, men är ändå nöjd! Sen på kvällen åt vi middag med Emmeli och Nils som förövrigt sov här. Hade lite smått panik också, ville så gärna och tävla i Vuollerim men hade ingen skjuts, och eftersom att Nils var så tvärsöver så skulle dom åka på morgonen dagen därpå. Så slog tanken att jag kunde höra med farmor, och nog var hon snäll och ställde upp :) Så jag och Nils promenerade ner till stallet och packade alla saker, bar upp dom till hästbussen och städade ut den lite smått. Var dock sådär lagomt rädd när det var Nils som höll i lyset, är jävligt mörkrädd och nog fan skrämde han mig en hel del.. Nåväl, idag var jag ju som sagt i Vuollerim och tävlade Malou. Vann båda klasserna, helt underbar ponny alltså!! Har även fått rätt mycket problem med mina nerver på senaste tiden, men idag höll dom sig borta, då vet ni de.

Har ju glömt att berätta att vi köpte en hästbuss för nån vecka sen, och i frdags kom den! Superfin.



Nu ska jag bege mig till stallet för ett dressyr pass, sen är det sängen som gäller.

Real love last forever

Medans regnet öste ner och jag var som mest utråkad slog tanken mig att kolla igenom gammla minnen + musik, och tänka tillbaks till allt som varit, både bra och dåligt. För er som inte vet så har jag alltid varit rädd att göra detta, att sitta i ensamhet och tänka tillbaks i tiden. Såklart började tårarna rinna nerför kinderna, det var så satans underbart samtidigt som det var svårt, väldigt svårt. Hur som haver, kommer garanterat göra om detta!

Ja då vet ni ännu något oviktigt. Dagen på skolan var hyfsat lugn, hade NO prov, var dock muntligt så det var rätt simpelt! Sen idag har jag även träffat en gammal vän, pratade ut rätt mycket, grät och levde livet lixåm. Blir som att tiden stannar och världen kretsar endast om mig och han, kanske har sina anledningar.. tror iallafall att det börjar falla på plats nu, tror han börjar fatta nånting i sin lilla skalle, hoppaaaaas då de! Jag är så jävla glad att vi kan prata igen, och beete oss som normlt folk. Nu fattas det bara att vi blir sådära jävligt tajta igen, som vi var en gång i tiden.. då jag även var som lyckligast!!

Nej, nu ska jag sluta skriva sånt här. Har precis lockat löshåret, har näligen skolfoto imorgon.. fyfan! Måste ut och kolla pållarna nu, gjorde näligen världens krasch igår med pållen min. Alice landade på nacken/huvvet och jag låg under, jävligt nära att jag fick en hov i ansiktet också. Dom på läktaren blev nog chockade, satan vad obehagligt det var! Så har ont utav helvet när jag andas, tror jag måste kolla upp det så det inte är något allvarligt..



Min fina, fina älskling! ♥


Den vackraste stunden i livet var den när du kom


About me

15 sanningar om mig.

1. Jag har bestämt mig för att ta tag i både träningen, skolan och ridningen.
2. Jag tycker verkligen synd om personer i min ålder som super sig så fulla att dom inte kan stå och tar bilder med bara fokus på brösten.
3. Jag är högljudd, pratglad och spontan. Men också kramsjuk.
4. Jag har inte ätit min favorit glass på ca. 8 månader eftersom den bara får ätas med en viss person.
5. Jag försöker alltid att vara glad och trevlig även om jag inte är det. För ingen gillar en bitterfitta.
6. Jag föredrar att umgås med killar. Dom är inte lika komplicerade.
7. Jag älskar verkligen god mat.
8. Jag sitter och skriver detta i väntan på att min syster ska komma och servera hennes nybakade muffins.
9. Jag älskar att lära. Men ändå tycker jag att skolan känns riktigt tung.
10. Jag är trött nästan jämt. Jag älskar att sova, eller bara ligga o slöa i sängen.
11. Jag älskar kärleken. Finns inget finare.
12. När jag är lessen går jag alltid till mina hästar. Det är den bästa trösten.
13. Jag älskar att festa.
14. Jag har världens finaste vänner.
15. Jag har 18 st. djur.


Det är bara ord, men det kan ändra så mycket!

Säg inte hej om du egentligen menar hejdå.
Säg inte ord som betyder mycket om du ändå tänker ta tillbaka dom senare.
Stjäl inte mitt hjärta om du senare hade tänkt att krossa det.
Fyll inte mitt liv med glädje om du senare tänker lämna det med svek.
Stå inte vid min sida om du senare ska lämna mig.
Torka inte mina tårar om du senare skapar dom själv.
Låtsas inte som att jag betyder något om du senare säger att jag är värdelös.
Säg inte ord som du inte menar.
Lek inte med mina känslor för jag är också en människa..



You don't no what it feels like loosing everything!

Har ont i halsen som aldrig förr, har svårt att svälja och prata vill jag helst inte göra.. och mitt huvvud dunkar tusen gånger om. Huvva, inte alls kul. Dock så känns det som att febern håller på att lämna min kropp, och det är jag glad över! Nåja, har som sagt sovmorgon imorn men ska ändå upp före fan.. har massa saker som ska hinna fixas innan dess. Kom just och tänka på vintern, vem längtar inte efter den? Finns ingen mysigare tid än vintern. Tända ljus, snön, julafton, nyår, och all värme man bara ger till varandra :) åhhhh. Nä nu ska fröken sluta, är ju ett tag kvar.

Du kommer alltid vara min trygghet.


Best thing I never had..

Kände mig yr redan när jag vaknade idag, men kände för att trotsa det ändå eftersom att jag nyss var sjuk. Började fixa mig lite smått, men det tog inte många minuter innan jag spydde, typiskt! Så den största delen av dagen har jag tillbringat framför tvn, sen har jag även hunnit städa lite här hemma, känns som om det var 72648 år sen sist.. har också hunnit plugga en hel del! Så alltså, även fast jag har varit sjuk så har dagen gett massor.




Bjuder på en bild från helgen, snyggmalou!

you and me

Nu är det söndag vilket betyder att tävlingen är över. Slutade som 1:a med finaste Malou men fick ett pet i omhoppningen med Alice. Finaste pållar! Har inte mycket mer att säga, är sådär lagomt trött och är sur på allt å alla.. såå, jag skriver till dig imorgon istället :)

" Kämpa för det du vill, och var rädd om det du älskar.
En dag kan det vara försent och du kanske inte förtjänar en andra chans "



JAG ÄLSKAR DIG

Nog blev jag liggandes här hemma idag också.. tävling imorgon och jag är sjuk, toppen! eller så inte. Tagit massa piller är nog det enda jag gjort idag, nu jävlar ska jag bli frisk. Helgen är planerad, och jag täker trotsa min förkylning och fara även fast jag är sjuk, yeees. På fredag tävlar jag bara Malou, också tar jag och ett gäng tjejor med oss husvagnen och sover över där. Lördag är kvalet till dm, så då rider jag både Malou & Alice, sen blir det grillning på kvällen med allt folk och ännu en natt sover vi i husvagnen. På söndag är det final och då rider jag förhoppningsvis båda hästarna i finalen, kommer satsa allt!! Med andra ord så kommer helgen bli grym.


HAPPY

Idag fyllde jag som sagt år, så har vart full rulle hela kvällen! Dessvärre så har jag varit lite smått sjuk, kämpade mig till skolan med släpande ben efter. Gick bra dom två första lektionerna, men sen hände det nå och helt plötsligt mådde jag piss. Kunde knappt prata för att jag var så hes, halsen brände, huvvet värkte, osv.. INTE OK! Är inte säker på om jag orkar ta mig till skolan imorgon, känns lite onödigt och kämpa mig igenom en till dag. Men det lär visa sig imorgon :) Har även vart på klubben och hoppat alice, eller ska jag verkligen kalla det hoppa? NEJ. Var nämligen bestämt att jag skulle hoppa för den nya ridläraren ikväll, men jag kan verkligen inte kalla det hoppa. Jaja, det blir nog bra!

Nu ska jag käka massa piller och sen sova, godnatt.

fight for this love

Blev en hemma dag för mig idag också, ont i skallen som tusan och prata vill jag helst inte göra. Lutar mot skolan imorgon, men får se om jag orkar! Just nu sitter jag här i min ensamhet och försöker göra något åt mina förskräckligt fula naglar, men som vanligt går det ÅT HELVETE, jajjjja orka bry sig lixåm... imorgon fyller jag dessutom år, yey! Tagga helgen som tuuuusan.



allt för mig. puss

SÅ LÄNGE DET FINNS HOPP ETT HOPP FINNS DET EN FRAMTID

Nu är det tredje gången jag lyckas radera inläggen jag skrivit, duktigt. Hur som haver, har ju som sagt inte blivit speciellt många inlägg den senaste tiden.. har varit rätt mycket nu när skolan dragit igång, +att vi har 6 hästar just nu som ska motioneras varje dag. Ska försöka slänga in åtminstone 1 inlägg varje dag, om inte annat fler. Nåväl, denna helg har jag spenderat tillsammans med mina girls! I fredags gick vi upp på hunderget, grillade och tog det lungt. Sen i lördags åt vi middag här i Nystrand och allt sånt, och igår (söndag) tog vi det bara lungt. Det var alltså rätt mysigt, helgen toppar nog dom flesta!

Förresten, nu är det bara 2 dagar tills jag fyller år!! Helt magiskt. Planerna lyder såhär: onsdag kommer det massa folk hit, sen torsdag blir det att grilla med mina otroligt fina vänner! Det innebär alltså att jag kommer ha fullt upp resten av veckan, eftersom att det är tävling fredag-söndag, dm här i Älvsbyn alltså. Kommer bli underbart!

Här får ni ett smakprov från helgen.


Jag & Ellen.


















Kanske också ska tala om att min alldeles nya iphone igår gick till himlen, missade fickan och han föll direkt i backen, min älskade.. så har alltså ingen telefon för tillfället.

RSS 2.0