Nyårs planer.

Insåg just att det är nyår imorgon, har knappt fattat det själv. Som det ser ut just nu så ska jag och ett annat gäng till pitestad, kommer bli hur bra som helst! Här kommer ett inlägg om allt som hänt under 2011.

Januari, Februari, Mars, Aprill: Det var under den här tiden som mitt liv var som mörkast, jag flyttade hemifrån
och träffade polisen/sos varenda dag. Men det var också då som jag umgicks med Oskar varenda dag, det var han som fick mig att inte gå bort. Jag hade även en period när jag åkte epa varenda kväll med Jim och Adam.









Maj: Jag var i stallet hela tiden, eftersom att jag tidigare inte fått träffa mina hästar (under den tiden jag inte bodde hemma).  


















 
Juni: Jag var ute varenda helg och det var också under den tiden som jag och Emma umgicks. Det var också då som jag och Alice startade våran första tävling tillsammans, blev placerad i 1 m.







Juli: Jag och Ellen var med varandra all the time, vi bodde i hennes stuga i Piteå under en längre tid, osv.




Augusti: Det var då jag och Anna fann varandra! Vi delade våra liv på en natt, och sen dess har vi alltid kallat varandra för systrar. Vi berättar allt för varandra, saker som vi aldrig ens skulle fundera på att berätta för någon annan. Hon är min absolut bästa









September: Jag var i Vindeln och Vännäs hela tiden, man kan säga att jag bodde där.







Oktober: Jag var världens lyckligaste, hade allt man kunde önska sig.
























November: Jag började må sämre och sämre, såg konstiga varelser, osv. Hittade även mitt livs kärlek!











December: Det var då allt barkade totalt, jag slutade äta och tappade kontrollen över mig själv. Varelserna fick mig att må psykiskt dåligt, och det visade sig att det var min ångest som hade tagit över. och det var också då som jag och Anna hade våra riktigt galna kvällar! Sen belv jag även brunett :)









It gets darker by the day will.

Anonym om Jag älskar dig

Vad har hänt?

Svar: Jag skriver inte ut det här i bloggen eftersom att ingen annan än jag och han har något med det att göra. och sen skrev jag det bara för att han skulle förstå, inte för att ni skulle lägga er i. Då vet du.


Life rages more and more.

Det kommer säkert komma upp en hel del sära och allmänt konstiga inlägg här framöver. Låter säkert helt stört, men snart kommer ni också förstå!


Only just a dream.

Min ångest har hållt sig borta hela kvällen, och det känns verkligen som en lättnad! Kan inte säga annat än att kvällen blev SUPER. Jag, Adam, Patrik och Anna gick upp för hela kanis, fan vad duktiga vi är!

Imorgon kommer Anna hit, blir att dega framför tvn hela jävla dagen!!


I shot for the sky, but i'm stuck on the ground.

Denna kväll ska jag spendera i kanis med ett helt gäng brudar. Känner på mig att det kommer bli den bästa kvällen ever!! Har bett så snällt till Gud hela dagen om att min ångest ska hålla sig borta hela kvällen, hoppas jag var tillräckligt tydlig och snäll när jag sa de.


Tack för allt du gjort och gör för mig, du är värd allt!!


Nu kan jag andas.

Har varit några jobbiga dagar nu på sistone, men nu är allt löst och bättre än nånsin! Just nu sitter jag i bilen på väg in till stan, ska möta upp min finaste vän Anna vid 2. Sen ikväll ska jag förbi Jossan som fyller år, kommer bli en underbar dag känner jag på mig!! Hoppas, hoppas bara inte min ångest dyker upp..

Ungefär såhär känner jag mig right now.


Jag älskar dig

Förlåt för allt, för allt jag gjort fel och för allt jag inte gjort rätt. För mig är du den enda och har alltid varit, jag ska kämpa för dig, för mig och för oss.
Jag älskar dig Patrik ♥


Till salu!

Någon som är intresserad av ett par svarta veredus skydd? Dom är ungefär 6 månader gamla, men dock sparsamt använda. Både fram och bak ingår! Om någon är intresserad, lämna en kommentar eller kontakta mig på 0706818471.

Spännet på bakskydden är inte likadana som på bilden, utan dom får man även ha när man tävlar och rider unghästar.


Finns ingen ork kvar..


Helvete..

Fan vad jag blir irriterad och för att inte säga, LEDSEN!


Vad tycks?

Igår gjorde jag något helt galet, färgade nämligen håret mörkbrunt med lite rött i. Blev riktigt bra faktiskt!


Belive in yourself. If you're not, nobody will.

Har ingen som helst inspiration till bloggen just nu, tyvärr.. det innebär alltså att jag endast kommer blogga när jag har något intressant och roligt att komma med och hur ofta det blir får vi helt enkelt se. I onsdags fick jag som sagt jullov, så är ledig mer än två veckor, och det känns mer än underbart! Behövde verkligen ta en paus från pluggandet, är så jäkla less skolan nu så det finns inte. och att det är mörkt och trist ute gör inte saken bättre.. Just nu sitter jag hos Anna och Moa, perfekt start på lovet alltså!!


pussannis

.
Vi ska nog ut snart, eller ja. Det är jävligt kallt så vi får se vad vi gör annars är vi väl bara inne och myser på. PUSSS

Puss på världens finaste!


-

Kan inte stanna upp en sekund utan att min ångest tar över. Kan inte gå vidare, livet barkar totalt.

I'm so happy!!


Tack för att jag fick dela min vardag med er..

Tänkte svara på en kommentar som jag fick för ett tag sen. Tycker själv det är väldigt personligt att skriva om nått sånt här, men har sagt förut att jag svarar på allt, och det här är inget undantag.

Anonym
om älskling..:

Kan du inte lägga upp ett inlägg med personer du har varit bra vän med
men nu glidit isär. och såna som du skulle vilja få tillbaka kontakten med?

IP: 192.71.148.10

Svar: Under hela min uppväxt har jag bara haft en enda vän som jag kunde kalla bästa vän, och det är Elvira Nordström! Vi båda var 2 år när vi började "umgås", vi gick i samma klass under hela lågstadiet. Dessutom var vi bara 4 i klassen, vilket innebar att vi blev ännu tajtare. Vi var med varandra varje dag, vi delade både skratt och tårar tillsammans. Hon var helt enkelt en syster för mig! Men då fanns det ingen tanke på att dagen då vi skulle glida isär faktiskt skulle komma.. vi båda valde att börja mellanstadiet i Älvsbyn istället för Vidsel, endast för att inte tappa varandra som bästa vänner. Men efter bara några veckor hittade båda nya vänner, och det var där det tog slut. Även fast vi än idag går i samma klass så känns det ändå jobbigt att varje dag bli påmind av tiden det var vi två.. Jag vill att du ska veta att du alltid kommer vara en syster för mig, jag kommer alltid finns där för dig den dagen du behöver mig. Du kommer alltid vara en del av mig syster ♥

Sen någon jag skulle vilja få tillbaka kontakten med.. för snart ett år sen mådde jag förjävligt, och jag trodde verkligen att det var slutet av livet. Jag var beredd på att ta farväl av världen, var påväg att ta farväl.. Ja, jag stod på bron och var beredd att hoppa. Just i den sekunden fick jag ett samtal av en kille som jag då precis hade börjat umgås med, jag minns hur han fick mig att backa. Det enda jag tänkte då var hur fan jag skulle kunna ta farväl av han, det skulle aldrig gå.. vi umgicks varje dag i ett helt år, jag var en del av han och han var en del av mig! Han följde mig vart jag än gick bara för att vara säker på att jag inte skulle gå bort, han låg brevid mig varje kväll tills jag somnade innan han for hem. Ja, han ställde helt enkelt upp för mig 24/7! Men efter ett års tid svek han mig, så jävla hårt. och det tog hur länge som helst innan jag insåg vilken idiot han faktiskt var, trotts det så kan jag inte släppa han. Det går bara inte! Ni kan ju själva föreställa er hur svårt det är att släppa någon bara sådär, efter att man umgåtts varje dag i ett helt år, det går fan inte. De första nätterna efter att han lämnade mig blev det inte många timmars sömn men med tiden lär man sig hantera det.. hade inte kunnat föreställa mig ett liv utan honom och det kan jag inte nu heller. Jag vill att du ska veta hur sjukt jävla mycket du betyder för mig, men framförallt hur mycket du svikit mig. Jag kommer aldrig glömma tiden med dig, hur mycket du än sårar mig.. tack för allt du gjort! ♥

Det är med gråten i halsen jag skriver detta inlägg.. fyfan, så jobbigt alltså!!


Fuck that.

Har nog aldrig haft så här ont i halsen förut. Har knappt sovit nå inatt, tungan går inte att röra, hosta eller prata vill jag helst heller inte göra. och de värsta är ju att jävlat ingenting hjälper! Ska fan gurgla sprit eller nå.
Dock så är jag ju frisk i övrigt så jag ska bita ihop och klara mig igenom denna helg.. fyfan säger jag bara.

The river flows in you'

Har haft så jäkla mycket i skolan på sistone, vilket som gör bloggen lidande. Men nu är det bara en vecka kvar innan jullovet, känns underbart! Helgen har jag spenderat med mina fina girls, och för att inte glömma Patrik och Adam. och i måndags bestämde vi oss för att luciavaka.. vi alla var helt crazy, vilket som resulterade en perfekt kväll! Somnade vid 6 och blev väckt vid 7, så ni kan ju tänka er hur döda vi var dagen därpå.

Ikväll är det träning på stallet som gäller! Känns som om det var år sen sist, och ändå vara det i lördags.. hoppas också på att få med mig boysen dit, tror faktiskt jag lyckas :)

Världens bästa ♥


-

Nu är det tredje gången jag lyckas radera mina inlägg, fan så less jag blir! Men nu är det fredag, vilket innebär helg. och den ska jag spendera med min finaste vän Vendela, och såklart massa träningar för Anna Spencer. Kommer bli great!

Puss på min allra bästa.


älskling..

Du tog mitt hjärta och blev en del i mitt liv. Den delen i mitt liv jag älskar mest av allt!


6/12 - 11

Hur svarar du i hemtelefonen? Hej det är Erica
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå eller hej
Hur löd ditt senaste sms och från vem? Från Emmeli, "Nu är jag i Älvsbyn, syns vi imorgon?"
Ringer det mycket till dig? Ibland
Ringer du mycket? Inte värst
Vem ringde dig senast? Sebbe
Hur mycket pengar har du? aldrig tillräckligt.
Senaste kramen och när? Patrik, igår!
Antal timmar sömn inatt? alldeles för lite, typ 2.
Sov du ensam? Ja
Vem sov hos dig senast? Hm, min syrra.
Vem är dina närmsta vänner? Hilda och Anna!
Vem kan du säga allt till? Patrik 
Har du pokvän/flickvän? Ja
Isåfall hur länge har du haft det? Nån vecka
Vad ser du fram imot? Att fara utomlands 
Vem längtar du efter? Just nu måste jag säga Patrik!
Vem stör du dig på? oftast är det nog min padre.
Anser du dig själv snygg? Nä
Har du varit kär? Ja 
Är du kär nu? absolut.
Är du en bra partner? De hoppas jag.
Har någon varit otrogen mot dig? typ
Har du varit otrogen? Nej!
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Bli uppraggad
Vad ska du göra efter det här? Burka upp med fika och hoppas på att Emmeli kommer.

När jag är i din närhet glömmer jag allt som tygner mig, jag älskar dig!


Mobilblogg

Beger mig till korsträsk för att spendera kvällen där, skönt att få tankarna på annat för ett tag.


RSS 2.0