Ladies rockin'

Har verkligen lagt bloggen åt sidan, och kan inte heller säga att jag ska förbättra mig. Känner inget direkt bloggsug, det kommer inlägg lite då och då, precis då jag känner för det. Händer mer på min instagram så det är bara följa mig där om ni vill, #ericallundberg :) Hur som helst, i lördags var det körskola och på kvällen var det fest och pdol som gällde. For till körskolan 9 och var inte hemma förens 5, fixade mig som snabbast och for till Piteå vid 7. Träffade massa saknade vänner, åkte karuseller, dansade som galningar, skrek, virra bort mig och träffade även Samuel! Var hemma runt 5 och helt död dagen efter. En lyckad kväll som levererade till tusen!!


HIGH ON LIFE

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt, men det funkar ändå. Idag var det tänkt att jag skulle följa syster och evve till Luleå, men så blev det inte. Tog istället en välförtjänt sovmorgon och sen har jag varit i stallet hela dagen. Ikväll har jag hunnit träffa mins älskade kusiner, väldigt behövligt!! Imorgon ska jag på körskolan från 9 till 5. Sen hem för lite fix och direkt efter det åker jag vidare mot piteå för pdol och partyyy. Fyfan vad kul vi ska ha!!


Det var stunden som fick mig att inse att livet var menat för oss två.

-

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_50115c4bddf2b3790f000085.jpg" class="image">


Go hard or go home.

Igår bjöds det på grillat i Piteå, blev även bastu och ett dopp i havet. Bra fredag med andra ord :) Nu är vi på väg in till stan för lite mat på allstar, känner på mig att kvällen kommer leverera!!


Love everything.

Hallå kära läsare! Nu var det ett tag sen sist, ska försöka bli bättre på det här med bloggandet. Iallafall göra mitt bästa. I onsdags var det diggiloo som gällde, drog till storforsen runt fyra, inväntade resten av gänget och sen vid sju drog det igång. En kväll med mina babes, kunde inte blivit bättre!! Hann även hänga med Adam nån timma, längesen jag träffade han så det var kul. Vad har mer hänt? Hur mycket som helst! Har sovit i piteå väldigt mycket, umgåtts med massa sköna människor, jobbat, grillat, firat pappa, hunnit komma tvåa under tävlingen i piteå och massa mer. Har haft så himla roligt och snart är det pdol, vilket innebär ännu en helg som kommer leverera!! Tyvärr gick det inte att ladda upp bilder, så dom får ni senare :)


Nu åker vi mot Piteå för tre dagar med tävling!!


Om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt.

Följde Ellen till byn för att ta igen lite tid med henne. Åt middag och såklart massa jordgubbar!! Sen ringde Mattias och ville att vi skulle träffas, sagt och gjort. Förut var vi med varandra jämnt, varenda dag under en lång period. Men nu har jag inte ens hört av han på ett helt år?! Så var absolut behövligt, har saknat han så himla mycket. Jaja, sen for jag till Ellen igen, hämtade lite grejor och efter det satte jag mig på cykeln och börja trampa hemåt! Och nu ligger vi i sängen och ska snart pömsa, sista jobbdagen imorgon innan jag tar sommarlov på riktigt. SKÖNT.


Real love takes time.


So happy.

Nu har jag uppdaterat blogg.se appen så jag kan blogga som vanligt igen, tjoho! Sitter just nu i soffan och väntar på att lillasyster ska vakna så vi kan fara ut och bada med hästarna, nu känns det som sommar, äntligen. Efter det ska jag hoppa i duschen och sen åker vi till byn för att kolla lite fotboll. Bra söndag.


Fuck them, det finns inget som kan stoppa mig.

Hela dagen igår dansade jag omkring i huset med musik på högsta volym, samtidigt som jag städa. Mitt humör var på topp, så underbart!! Efter vi hade ätit intog vi soffläge och där somnade vi i närmare 3 timmar, sköönt. Såg tv ett tag och efter det pömsa vi direkt! Skön dag med andra ord :) Idag har jag ridit hästarna, städat ännu mer och jobbat på brännan. Ikväll ska jag och Anna mysa på, men före det hade jag tänkt möta upp några sköna människor! Fyfan vad jag är glad!!

NÄR ALLTING GÅR EMOT SKA JAG HÅLLA KVAR


Love my friends.

Kvällen igår blev GALEN och jag har haft så himla roligt hela helgen!! Nu är det slut på det roliga och vi går in på en ny vecka med ännu mer jobb, eller slut, jag har alltid roligt. Det går verkligen aldrig att sluta le i det sällskapet jag har, jag är så tacksam över att just jag får ha er och att ni alltid gör mina dagar till dem bästa.
Här har ni några bilder från då Veronica och Takida spelade på torget, fyfan vad kvällen levererade!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0