I'm not a facebook status, you don't have to like me.

Sitter på bussen på väg in till stan, så himla glad!


<3


För mitt liv är på väg mot ljuset.

image description

Trotts att det är så himla trist väder ute och att det oftast är sånna här dagar som är dem mörkaste i mitt liv, så är jag ändå på väg in i dem ljusaste tiderna i livet. Jag är så himla glad och framförallt så otroligt lycklig! Allt detta beror självklart på flera olika saker, men det finns framförallt en sak jag tänker på. Tänk hur livet kan förändras till något helt underbart på bara några dagar, MAGISKT! Tjejen på bilden är en stor anledning till att jag mår så bra idag, världens underbaraste.

-

Somnar med ett leende på läpparna. Jag älskar dig!


<3


This feeling is wonderful.

Vaknade redan vid 11 idag, gick ut till stallet direkt och försökte göra bort allt där så snabbt som möjligt. Men eftersom att jag är segast i världen så tog det ändå 5 timmar.. anyway, ikväll är det Anna Spencer träning och jag ska som vanligt hoppa Alice. Hon skulle även sova här, så kommer bli en bra kväll med andra ord!

image description


Ibland saknar jag det blonda..




Want that feeling again.

Idag har jag och Anna hunnit sola, sen har jag städat lite här hemma och just nu sitter jag och försöker skriva klart ergonomiuppgiften som ska in på fredag. Ikväll hade jag tänkt att plugga lite och sen får jag se vad jag hittar på, hoppas nästan på en mys kväll!


Förvirrad.


Våran lilla Nomi!


https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2241584/images/2012/pic_198639047.jpg" class="image">


Boy I never loved one like you.

Jag är så himla lycklig just nu, och så glad att jag har så underbara människor runt omkring mig! 


Jag tror på mig själv så jag vet att det går.

Igår slutade jag redan vid 1, så då bestämde jag och mamma oss för att försöka ta oss in till stan, vilket vi också gjorde. Fick med mig hem ett par jeans, ett par skor, en tröja, en bh och lite smink. Välbehövliga saker enligt mig själv, hehe! På kvällen var jag helt slut så blev soffhäng resten av kvällen, skön onsdag med andra ord. och idag har jag och lillasyster planerat att åka in med hästarna till stallet för att hoppträna. Har dock inga planer för kvällen, tror jag ska ringa Anna och höra med henne. Ja, så får det bli :)

Nu ska jag försöka ta mig ut i det fina vädret, lägga mig i solstolen och försöka få lite färg. Love life!!


Just be yourself.

Gick hur bra som helst i Skellefteå igår. Slutade som 2:a i L:Bn, alltså 1 tiondel från att vinna, surt.. men är ändå nöjd, kunde inte blivit bättre start på tävlingssäsongen. Jag har världens bästa ponny!! Idag tog jag en löprunda på 1,5 timme, sen har jag bara myst på här hemma.

Nu ska jag krypa ner i sängen, kommer vara minst sagt död imorgon..


RSS 2.0