SAVE THE LAST ONE


HELGEN

Igår runt 11 på kvällen anlände jag i Älvsbyn, kändes sådär lagomt skönt! Även fast jag saknar allt folk från Vännäs.. kom till Emmeli & Nils lägga runt 10, åt lite "middag", sedan vidare ut för att utforska Vännäs, hehe. Träffa även sebbe, så var med han en timme eller två. Sen var det bara att gå in och sova eftersom att tävlingen startade dagen därpå. Gick sjukt bra med Malou, däremot så var Alice lite väl lat, mer behöver jag inte säga.. kvällen blev lite väl crazy, såg film i läggan, sen bar det vidare ut för att vara med nå folk! Sen igår var Malou fin som alltid, och första klassen med Alice gick det hyfsat. Men sen i den sista var hon hur duktig som helst, hon var verkligen suuuper fin! Sen var det bara att säga hejdå till alla, och det är nog det värsta.. de är så jävla jobbigt alltså! Väl hemma möttes jag upp av två fina människor, lovley!

HAPPY

Kvällen/natten/morgonen blev grymt lyckad! Var som sagt i Arvidsträsk och hade tjejkväll. Hände massa roligt under natten, alla dampade på och levde livet lixom. Vid 5 nån gång imorse gick jag, Hanna och Anna för att sova i den otroligt sköööna dubbelsängen. När vi nästan somnat ringde min telefon, gick ut och pratade nån timma. Gjorde ett nytt försök vid 7, fast tog inte länge så kom dom andra flickorna in. Har sovit 2 timmar inatt?! och det som förvånar mig mest är att jag inte somnat något under dagen, stora framsteg, hehe. Har inte heller haft nån röst idag, men det är ju inte så konstigt med tanke på hur jävla mycket singstar vi sjöng, och dessuton skrek vi all the time.. Hur som helst, ikväll var det träning på klubben. Alice skötte sig utmärkt och jag är riktigt nöjd :) var hemma vid 8, och då begav jag och Kristin oss till byn för att hyra film.

Ni får bilderna senare, orkar inte nu, hehe! Goooodnatt ♥

He told me I was perfect

Jag beundrar er verkligen! Tog en titt i statistiken och fick en chock, har haft en stora siffror på unika besökare än om jag nästan inte skrivit nått på länge. Himla kul måste jag säga :) fortsätt så. Huvva, känner mig inte alls nå pigg. Huvudet dunkar, är jätte trött och är helt matt i kroppen :/ har dock tagit en alvedon så de känns mycket bättre nu. Hoppas inte att jag åker på nån förkylning eller nått nu innan helgen, men nädå.. peppar peppar ta i trä får man säga, nog ska de här bli bra! Anyway, blev ändrade planer för kvällen. Blir att vara i arvidsträsk istället för granträsk. Men det spelar ju ingen roll, bara de blir av, hehe! Så alltså... tjejkväll tonight.



Lite suddig bild, men den får duga! Nu kommer Simon och Emmeli.


NEW START!

Passade på att sova lite extra idag, nu när jag inte jobbar. Så nu är jag utvilad and.. fith for fight! Ikväll blir det en hemmakväll för min del skulle jag tro, brukar oftast inte vara något fel med dom heller. Måste även till byn och handla inför imorgon, ska nämligen på tjejkväll i Granträsk, yeah. och innan det kommer Simon och Emmeli på middag, det kommer bli great kan jag lova!

Har även bestämt mig för att ta tag i mitt liv rejält. Jag ska träna mer än jag nånsin gjort, och när skolan börjar om ska jag plugga som aldrig förr. Ska även ta tag i ridningen litegrann, vara mer noga, osv! Om jag sköter allt dehär, så kan jag lova att mitt liv kommer vara perfekt. Jag ser framemot förändringen!

Hitta denna otroligt gulliga bild, hehe. Lite tokiga sådär! Nu ska jag sätta musik i örona och sedan bege mig ut och springa, härligt.


Whats hurts the most'

Har varit några jobbiga dagar nu på sistone, men nu är allt löst och bättre än nånsin! Har blivit en rejält dålig uppdatering på sistone och de kan jag beskylla det fina vädret på! Hehe. Nej men, jag har faktist inte haft lust att sitta inne vid datorn när det är så lite kvar av lovet. Åh nej, nu börja jag tänka på det också, bara en vecka kvar av lovet! ;o käns ju precis som att vi slutade skolan. Nåja, smällar man får ta.. kan ju va bra att plugga och få sig en framtid. Aja, nog om skolan. ..Vad fan ska man hitta på idag då? Kanske ska ta på mig dojjorna och fara ut å springa?! Jo så får det bli. Efter de tror jag att jag ska ta itu med mitt rum, ser ut som al qaida varit här inne, hehe!

 Nu ska jag käka frukost! Vi hörs.


LÖRDAG

Otroligt nog så känner jag mig mycket piggare ikväll än vad jag varit tidigare under dagen! Wohoo, eller ja, kanske inte ska ta ut lyckan i förskott. Hipps vipps så är jag sämre imorgon.. Nu sitter jag och dricker lite loka :) Finns fan inget bättre att dricka! anyway, idag har jag gått runt i mys kläder och bara tagit det lugnt. Har ju som sagt inte känt mig speciellt pigg idag. 



Det är inte mitt fel att jag känner som jag gör för dig, jag kan inte styra över mina känslor, det kan ingen. Jag ångrar verkligen att jag inte sa vad jag kände för dig innan det var försent, det var ett misstag, allting var ett misstag. Jag älskar dig!

Lost without you

Förvirrad!


Något att fundera över.

Att något som var för så längesen fortfarande kan såra så mycket, är kanske för att jag innerst inne vet vad du tycker.. åh, önskar att de aldrig hade hänt! eller att jag bara stuckit.


VERKLIGHETEN

Spelar ingen roll vad som skrivs, utan de som räknas är verkligheten!
Du är ju skrattretande. Idiot.




I HOPE YOU DIE

What are words if you really don't mean them when you say them?

- so.. if you say words you don't mean to the one you say you love, I hope you die!


STRÅLANDE SÖNDAG!

Idag är jag på strålande humör! Lyssnar på pepp musik och ler för mig själv hela tiden, känner mig verkligen lycklig med andra ord. Idag blir det mysa med Ellen & Sanna, tror vi skulle ut på nån ö och bara ta det lungt :) planerna är även så att vi ska sova i tält på ön, kanske låter lite cpe.. men tror det kommer bli bra ändå! Hur som haver, nu ska vi till byn och inhandla lite gott sen drar vi ;) hehe.

Bjuder på bilder lite senare, så håll utkik!


min förebild helt seriöst!

jo tänkte bara säga att min bästaste finaste coolaste å grymmaste vän ellen är så jääävla grym! HON ÄR MIN FÖREBILD! så är det faktiskt! älskar henne mest ♥


WIHOO

 

På måndag är denna min, gissa om jag är glad!

Kaos in my head

Passar på att blogga medans jag inte har något annat viktigt för mig! Har ingen aning om vad som hände inatt, kunde inte sova och mådde piss, riktigt jobbigt när det blir så. Levde i en helt annan värld och var rädd för allt. Nej usch, kan inte ens prata om det! Det är kaos, kaos i mitt lilla huvvud.. jag bryter fullständigt ihop! Jag ska härifrån, jag vet att jag klarar det. Har varit med om värre, detta är ingen kamp.

Var tvungen att skriva av mig lite, nu känns det bättre. Något jag undrar över är att samtidigt som det blev så hära, så älskar jag mitt liv. åhh, det är så jäkla förvirrande..



Jag vet inte hur jag ska göra..


My feelings are flying right now..



:(

Jag saknar den där känslan att kunna vara sig själv, vara nöjd och inte känna press på något.
Känna sig älskad oavsett och veta att man är den enda!


The river flows in you'

Denna härliga dag har jag spenderat på stranden med lillasyster! Har pressat i solen som aldrig förr och tagit ett dopp då och då. Och gissa vad jag just fick veta?! min efterlängtade lön sitter nu inne på kontot, och imorgon äger även jag en ipohne. Kan inte beskriva hur bra det känns, hehe! Hur som haver, i veckan startar luleåkalaset! woop woop.


I WILL ALLWAYS LOVE YOU



Duktig pålle!!

RSS 2.0